188

Klub

Tanuljon vezetni a MAK-nál!

Tanuljon vezetni a MAK-nál!

Tanuljon vezetni a Magyar Autóklub autósiskolájában, szerezzen Budapesten vagy Zalaegerszegen „B” kategóriás jogosítványt!

Kezdje a KRESZ tanulást otthonról! Válassza az e-learning-et, így gyorsan, az igényeihez igazítva, kényelmesen teljesítheti a KRESZ tanfolyamot. Az e-learning képzésre jelentkezni a bp.autosiskola@autoklub.hu és a zeg.autosiskola@autoklub.hu e-mail címen lehet.

GÉPJÁRMŰVEZETŐ KÉPZÉSRE beiratkozni Budapesten, a bp.autosiskola@autoklub.hu  és Zalaegerszegen, a zeg.autosiskola@autoklub.hu e-mail címen tud.

Válasszon minket, mert:

 Budapesten, a saját tanpályánkat díjmentesen használhatja az oktatóval, ahol biztonságos körülmények között tanulhatja meg a jármű kezelését

 Budapesten a Magyar Autóklub telephelye egyben vizsgabázis is, a forgalmi vezetés során megismerheti a vizsgaútvonalakat, így a vizsgán nagyobb eséllyel indulhat

Iskolánkban nem kell heteket, hónapokat várni a gyakorlati oktatás elkezdésére

Nincsenek rejtett költségek

A befizetett pénze nyilvántartott, nyomon követhető és áttekinthető

A gyakorlati alapóra és pótóra óradíja azonos

 

Felhívjuk figyelmét, hogy most lehetősége van állami támogatást is igényelni! Így akár 25 000 Ft-ot is visszakaphat a KRESZ tanfolyam és a sikeres gyakorlati vizsga díjából!

Jelentkezzen nálunk! Végig segítjük az úton a jogosítványig!

 

Legyen klubtagunk és élvezze Ön is a biztonságot és a kedvezményeket!

Csatlakozva hozzánk, Ön is részese lehet az ország egyik legnagyobb és legtapasztaltabb autós közösségének. 

 Klubtagjainknak a gépjárművezető képzésre 5000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Hívjon minket a +36 1 345 1666-os telefonszámon, és segítünk meghozni a legjobb döntést, vagy írhat is nekünk a klubtagsag@autoklub.hu e-mail címre!

 

>>>Ismerje meg tagsági kategóriáink részletes feltételeit. <<<

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön minden aktualitásunkról, hírünkről és akcióinkról, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashasson az autózás világából.

 

2024.04.15.

További híreink