188

Klub

Utalásnál kérjük, töltse ki a közlemény mezőt!

Utalásnál kérjük, töltse ki a közlemény mezőt!

Célunk a szolgáltatásaink minőségének növelése, és a működésünk hatékonyságának javítása. Tevékenységünk során mindig szem előtt tartjuk a fenntarthatósági és környezetvédelmi szempontokat, és kampányolunk a környezettudatos, a fenntartható fejlődést biztosító élet- és szemléletmód mellett.

Pontosan ezen értékek miatt népszerűsítjük továbbá a csekkbefizetés helyett a bankkártyás fizetést, az utalást és a csoportos beszedési megbízás lehetőségét. Ezzel Ön is segíti a környezetet megkímélni, hiszen jóval kevesebb papír kerül felhasználásra, csekkek formájában.

Ezért kérjük, segítse munkánkat! Ha Ön elektronikus úton hosszabbítja meg tagságát, kérjük, utalásnál töltse ki a KÖZLEMÉNY mezőt!

A KÖZLEMÉNY mezőben kérjük, tüntessék fel nevüket és a TAGSÁGI SZÁMUKAT.

A 10 számjegyből álló tagsági számukat, a tagsági kártyájukon találják a nevük alatt, a kártya bal alsó sarkában.

(Ha elektronikus úton egyenlíti ki számláját, kérjük, tartsa szem előtt, hogy 2-3 nap a befizetés feldolgozási ideje.  Ezért javasoljuk, hogy tagsága lejárati dátuma előtt pár nappal végezze el a kifizetést.)

 

Köszönjük, hogy segíti a munkánkat!

 

Ha kérdése van hívjon minket a 06 1 345 16 66-os telefonszámon, vagy írhat is nekünk a klubtagsag@autoklub.hu e-mail címre.  >>> Találja meg az Önnek legmegfelelőbb tagsági típust.

 

 

A Magyar Autóklub tagjaként, Ön bármikor számíthat ránk autója műszaki meghibásodása esetén. Kollégáink éjjel-nappal az ország egész területéről várják hívását a 188-as segélyhívó számon, ha nem indul vagy lerobban járműve, és azonnal megszervezik a segítséget, szükség esetén a mentést.

Az országos szerviz- és vizsgapontjainkon az időszakos műszaki akcióink mellett, 10-15% munkadíjkedvezmény illeti meg Önt.

Tudta, hogy tagsági kártyájával nem csak a Klub szolgáltatásait és kedvezményeit veheti igénybe? Országszerte számos partneri kedvezmény is társul a klubtagsága mellé!

Tagsági kategóriától függően:

•         Az OTP Banknál a díjmentes számlanyitáson túl, akár 100% számlavezetési díj kedvezményt is kaphat.

•         A mobilflottánkhoz való csatlakozással a kedvező tarifacsomagon túl a klubtagjaink ingyen beszélhetnek egymással.

 

 

 

2024.02.09.

További híreink