188

Klub

AlfaCity 2021

AlfaCity 2021

2021.07.16-17. Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten megrendezésre került az AlfaCity rendezvény

AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, amely 2007 óta egyre nagyobbá vált. 2019-ben az FCA oklevéllel ismerte el, hogy a találkozó a világ legnagyobb alfás rendezvénye. 2019-ben a szervezők megdöntöttek minden korábbi rekordot: 1530 Alfa Romeo érkezett AlfaCitybe! Az esemény évről évre egyre több rajongót vonz, így kíváncsian várjuk a szervezőktől a pontos számot, hogy 2021-ben hány alfás gyűlt össze.

A Magyar Autóklub az AlfaCity régi partnere, így idén is részt vettünk az AlfaCity eseményen, és nagyon boldogok voltunk, hogy a standunk ilyen nagy népszerűségnek örvendett!

Idén is izgalmas programokkal készültünk kicsik és nagyok számára egyaránt!

Biztonságiöv-szimulátorunk segítségével mindenki a saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy miért is fontos minden alkalommal, akár még a legkisebb sebességnél is bekötni az övet. Bódultságot szimuláló szemüvegeink pedig az alkohol- és drogfogyasztás hatását imitálták, melyet bóják közt szlalomozva és egy ügyességi játék kapcsán is kipróbálhattak a látogatók. A legkisebb Alfa-rajongók pedig a gyermek gokartunkat próbálhatták ki és hazavihették a Klub Kapitányról szóló mesekönyvünket és színezőinket.

A fenti programokon túl, idén is nagy népszerűségnek örvendett a MAK által szervezett felnikitartó verseny, melyen több mint 40 versenyző mérte össze erejét. A dobogós versenyzőket ajándékcsomaggal jutalmaztuk, a győztesek pedig vezetéstechnikai ajándékutalványt is kaptak. Ezúton is gratulálunk Horváthné S. Piroskának (57.67), aki a női kategória legjobbja volt, valamint Varga Tamás Gábornak (1.46.72), aki mindenkinél tovább bírta tartani a felnit.

Találkozzunk jövőre is AlfaCityben!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2021.07.19.

 

További híreink