188

Klub

Ön is vásárolt egy OT rendszámos csodát?

Ön is vásárolt egy OT rendszámos csodát?

A történelmi közúti járművek, azaz a veterán gépek, időtlen varázslatot hordoznak, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ezek a járművek nem csupán közlekedési eszközök, hanem a múlt ikonjai, melyek a történelem, a művészet és a mérnöki tudomány egyedülálló ötvözetét képviselik.

Fontos, hogy tudja: ha Ön egy OT rendszámos oldtimer jármű „új” tulajdonosa, akkor a tulajdonjogban beálló változást 15 napon belül be kell jelentenie a muzeális minősítő szervezetnek (a Magyar Autóklubnak), ahol egy igazolást állítanak ki az Ön részére. Ebben az igazolásban Ön már mint tulajdonos szerepel, a jármű többi adatának változatlansága mellett, beleértve a minősítés érvényességi dátumát is.

Az igazolás és a tulajdonjogot igazoló dokumentumok (pl adásvételi szerződés, hagyatéki végzést) birtokában indíthatja a Kormányablakban az átíratás eljárását.

A bejelentés történhet:

-személyesen: a muzeális minősítő naptárban kijelölt helyszíneken, vagy

-elektronikus úton: az oldtimer@autoklub.hu címen, a szkennelt (befényképezett) dokumentumok csatolásával.

Keressen minket bizalommal, a Magyar Autóklubra minden helyzetben számíthat!

 

Bővebb információt az Oldtimer oldalunkra kattintva talál!

Oldtimer

 

Ön még nem Klubtagunk?

Csatlakozzon Magyarország legnagyobb autós közösségéhez!

Számunkra fontos, hogy minden igényt kielégítsünk! Ezért elengedhetetlen, hogy az oldtimer autókról is gondoskodjunk. Az Oldtimer Prémium tagságot azoknak ajánljuk, akik a mindennapi autózás biztonságán felül veterán autójukat is szeretnék jó kezekben tudni baj esetén.

Az Oldtimer Prémium tagság személygépjárműre és oldtimer járművére együttesen érvényes!

Oldtimer Prémium tagság

 

 

2024.03.25.

További híreink