188

Klub

Best Young Driver 2023 legjobb 10 döntőse

Best Young Driver 2023 legjobb 10 döntőse

Közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdettünk idén is Best Young Driver 2023 elnevezéssel, 18-26 év közötti fiatalok számára. A versenyen próbára tesszük a jelentkezők azon képességeit, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy jó sofőrök legyenek. Teszteljük az elsősegélynyújtással, a közlekedési szabályokkal, valamint a közlekedésbiztonsági tudásukkal kapcsolatos ismereteiket.

A gyakorlati döntőbe való bejutást egy elméleti online teszt előzte meg, melyet június 26-ig volt lehetősége minden jelentkezőnek kitölteni. A közel 1200 kitöltőből a legtöbb pontszámot elérő10 fő nő és 10 fő férfi került a gyakorlati döntőbe, ami 2023. augusztus 26-án kerül megrendezésre a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában.

Íme, az első 10 női és 10 férfi versenyzők névsora: ( + 1 fő női és 1 fő férfi versenyző a tavalyi év második helyezettjei, akik eredményeik alapján automatikusan kvalifikálták magukat a versenyre.)

 

A nyertes nem csak az Ország legjobb fiatal sofőrje címet érdemli ki, de októberben Ausztriában képviselheti a Magyar Autóklubot a nemzetközi döntőn!

A verseny díjazása: 

Helyezés Díj
I. Kiutazási lehetőség a nemzetközi döntőre + Standard tagság 1 évre
Magyarország legjobb fiatal sofőrje 2023 cím
II. 2 db vezetéstechnikai tréning ajándékutalvány + Standard tagság 1 évre
III. 1 db vezetéstechnikai tréning ajándékutalvány + Standard tagság 1 évre
IV-X.

Standard tagság 1 évre

 

Versenykiírás: Best Young Driver 2023 / gyakorlati döntő

 

Támogatóink:

                                    

 

 

 

 

 

 

 

2023.07.31.

 

További híreink