188

Klub

Segítünk, ahol tudunk!

Segítünk, ahol tudunk!

Országos adománygyűjtés a háborús menekültek megsegítésére

A szomszédos Ukrajnában zajló hadiállapotok miatt rengeteg ember hagyta hátra életét, és érkezik nincstelenül Magyarországra. 

A menekültek megsegítésére országos gyűjtést szervezünk a pontjainkon, ahová klubtagjaink, ügyfeleink és dolgozóink tárgyi felajánlását várjuk, hogy azt a leghamarabb a bajba jutottak részére eljuttassuk. Országszerte több helyen nyílt már befogadóhely, ahová folyamatosan érkeznek az otthonukat elhagyni kénytelen nők és gyermekek – jellemzően családok, apa nélkül. Az adományainkat is ilyen befogadóállomás(ok)ra juttatjuk el.

 

Az adományokra most nagy szükség van! 

Elsősorban a gyermekek ellátásához szükséges termékekből mutatkozik nagy hiány (üveges bébiétel, pelenka, popsitörlő, keksz, müzliszelet, csokoládé, kis kiszerelésű (2,5 dl) szívószálas-dobozos gyümölcsitalok, tejitalok stb.), ugyanakkor tisztálkodószerek és női higiéniai termékek iránt is nagy az igény.

 

A hét folyamán a székházunkban összegyűlt adományokat továbbítjuk, hogy mihamarabb enyhítsünk a háború elől menekülő családok kiszolgáltatottságán.

De gyűjtés itt nem áll meg! Folyamatosan várjuk az adományokat pontjainkon országszerte! 

 

  

 

2022.03.04.

További híreink