188

Klub

Új biztosítóval állapodott meg a Magyar Autóklub

Új biztosítóval állapodott meg a Magyar Autóklub

A Magyar Autóklub május végén új biztosítóval állapodott meg, annak érdekében, hogy még színvonalasabb szolgáltatást tudjon nyújtani az utazni vágyóknak.

Így üdvözölhetjük együttműködő partnereink között az Európai Utazási Biztosító Zrt-t (EUB) is, mely a hazai utasbiztosítási piac egyik legrégebben tevékenykedő szereplője. 

Az EUB egyedülállóan széles kínálattal büszkélkedhet, ráadásul a szokásos, külföldi és belföldi utazási módozatokon túl munkához és szórakozáshoz kapcsolódó ajánlatok is színesítik a választékát.

A vakációzók többsége nyílt vízparti üdülőhelyen tölti szabadidejét, nem véletlen hát, hogy az EUB biztosításai között is felbukkan az ő igényeik alapján összeállított Tengerpart csomag. Ez a termék remek megoldást nyújt azoknak is, akiket vízisport-eszközök használatakor éri a baleset, vagy akár búvárkodás közben.

A Klasszikus utasbiztosítást azon klubtagjainknak ajánljuk, akik a tengerpart kalandjai helyett inkább városnézésre, vagy külföldi körutazásra indulnak. Ez felöleli például a teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, fedezetet nyújt a járványos megbetegedésekkel – azaz többek között a Covid-19-cel - összefüggő ellátásra. A bajba jutott turista biztosan hálás lesz a 24 órás, telefonos segítségnyújtásért, a magyar nyelven igénybe vehető tájékoztatásért, az orvosi ellátás, illetve a kórházi és orvosi kapcsolattartás megszervezéséért.

Fontos adalék, hogy a Top Extra, Top és Nívó változatban elérhető csomag keretében arra is garanciát vállal a biztosító, hogy elintézi a betegséggel küzdő vagy pórul járt utasok hazaszállítását és megtéríti az ezzel kapcsolatos költségeket.

Bármelyik változatra is essen a választása, garantáltan kellemetlen meglepetések nélkül telik majd a pihenés.

További információért, kérjük, keresse fel az Autoclub Travel ügyfélszolgálati irodáit: 

https://www.autoklub.hu/pontjaink/#autoclub-travel

 

2022.05.26.

További híreink