188

Klub

Elnöki üzenet

Elnöki üzenet

Elnöki üzenet

Dr. Hatala József a Magyar Autóklub Elnöke videós üzenetet intézett a klubtagokhoz, az ügyfelekhez, a tisztségviselőkhöz és a kollégákhoz.

„Egy nagyon nehéz időszak után, egy rendkívüli eseménnyel összefüggésben szólhatok Önökhöz.

A világjárvány olyan kihívások elé állította az országot és ezen belül a Magyar Autóklubot, amellyel ezt megelőzően soha nem találkoztunk. A vírussal szembeni védekezéssel kapcsolatos kormányhatározat után a Magyar Autóklub azonnal lépett és a szükséges intézkedéseket megtette.

Őszinte szívvel köszönöm a munkatársainknak a Klub felé nyújtott szolidaritást, a becsületes és tisztességes munkavégzést.

A Magyar Autóklub híven a 120 éves hírnevéhez teljesítette a szolgáltatásait a felé fordulókhoz. A veszélyhelyzet alatt a Magyar Autóklubhoz beérkező hívások száma közel 18 000 volt, ez időszak alatt több, mint 8 000 autósnak segítettünk az utakon, és több, mint 5 000 gépjármű szervizelését végeztük el.

A Magyar Autóklub folyamatosan kezd visszatérni a mindennapi élethez, kezd újra a tőle megszokott rendben és ütemben dolgozni. A Magyar Autóklubnál dolgozó kollégák érzik a Magyar Autóklub küldetését és fontosnak tartják, hogy ezt meg is őrizzék és ezért ha kell, áldozatot is vállalnak és segítik a vezetést. Köszönöm.”

Budapest, 2020.06.22.

További híreink