188

Klub

Segítünk spórolni!

Segítünk spórolni!

Ne bízza a véletlenre, hosszabbítson tagságot akár két-három évre!

Spórolja meg az éves tagdíjemelést, a gyorsan változó kiszámíthatatlan világban legyen egy biztos pont az életében! Ránk mindig számíthat!

 


Fizessen több éves tagsági díjat előre az alábbi gyors és kényelmes módok valamelyikén:

  • ◼ Banki átutalásnál állítson be többszörös, akár két- vagy háromszoros hosszabbítási díjat! (Magyar Autóklub 11702036-20665625. A „Közlemény” rovatban kérjük, tüntesse fel tagsági számát és nevét.)
     
  • ◼ Honlapunkon történő online hosszabbítás esetén is szintén könnyedén befizethet több éves tagsági díjat előre! Ehhez nem kell mást tennie, mint egymás után többször elindítania a folyamatot. A weboldalra történő bejelentkezés után, kattintson a fejlécben található Profil gombra, majd a bal oldali menüben válassza a Kategóriáim menüpontot, azt követően pedig a Jelenlegi tagság hosszabbítása sárga gombra kattintva indítsa el a folyamatot. Több éves díj rendezéséhez, ne felejtse el megismételni a folyamatot!
     
  • ◼ A végpontjainkon is könnyedén hosszabbíthat több éves klubtagságot előre! Az ország 44 pontján található szervizeinkben és Autoclub Travel irodáinkban ügyintéző kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!
     
  • ◼ Csekkes befizetés esetén, jelezze Tagnyilvántartási Csoportunk felé (emailben: klubtagsag@autoklub.hu vagy telefonon: 06 1/345-1666), hogy részt kíván venni az akcióban, és kollégáink küldenek ennek megfelelő csekket.
     
  • ◼ Amennyiben tagsági díját csoportos beszedési megbízással teljesíti, és szeretne több évre hosszabbítani, ugyancsak Tagnyilvántartási Csoportunkat kell keresnie a fenti elérhetőségek valamelyikén.

 

Biztosítsa be magát évekre, gondoskodjon családja és saját jövőjéről előre!

Klubkártyáját mindig tartsa magánál, sosem tudhatja, mikor lesz szüksége rá!

 

 

2022.11.07.

További híreink