188

Klub

Autósélet magazinunk évszakonként kerül a postaládákba

Autósélet magazinunk évszakonként kerül a postaládákba

Haladunk a korral

Miként jól felszerelt műszaki bázisaink és korszerű képzési eszközeink is bizonyítják, a Magyar Autóklub nemcsak szolgáltatásait, hanem műszaki hátterét illetően is a legmagasabb színvonalat képviseli. Ennek záloga a tudatos és folyamatos fejlesztés, ami természetesen napjainkban is zajlik, és olyan nagyívű terveket foglal magában, mint a MAK teljes digitális átállása, ami tagnyilvántartásunkat, ügy- és ügyfélkezelésünket, valamint kiadványainkat is érinti.

Törekvéseink eredményeként, hogy minél szélesebb társadalmi réteget támogathassunk a közlekedésben, és még inkább jelen legyünk a fiatalok életében, 2024-től minden eddiginél több és hasznosabb anyag jelenik majd meg – www.autoselet.hu címen fellelhető – honlapunkon, nyomtatott újságunk pedig megújult formában, évszakonként kerül a postaládákba.

A gyorsan elérhető, jelentősen bővülő internetes felületnek és a klasszikus, kézzel fogható magazinnak köszönhetően még hatékonyabban szolgálhatjuk leendő és jövőbeni klubtagjainkat, s persze mindenkit, aki útra kel. 

 

Tájékoztatjuk kedves Klubtagjainkat, hogy az Autósélet magazin 2024-es évre vonatkozó megjelenési terve az alábbi táblázat szerint alakul.

Autósélet Várható megjelenés
Tavasz április 1.
Nyár július 1.
Ősz szeptember 30.
Tél december 20.

 

 

Idén se feledkezzen meg az Autósélet-blogról,

ahol még több izgalmas tartalom várja olvasóinkat az autós világ történéseiről és a Magyar Autóklub tevékenységével kapcsolatos eseményekről.

 

 

 

 

2024.01.09.

További híreink