188

Klub

EREDMÉNYHIRDETÉS

EREDMÉNYHIRDETÉS

2021 őszén a Fékezd Magad Alapítvány megbízásából országos videópályázatot hirdettünk „Együtt az úton” Biztonságban címmel, melynek keretében arra biztattuk az osztályokat, hogy forgassanak egy rövid videót, amelyben bemutatják, hogy miként közlekednek együtt másokkal.

A kiírásra több kiemelkedő pályamű is érkezett, így nehéz dolga volt a zsűrinek, de végül meghozta a döntést!

A videópályázat győztese: a Bólyi Általános Iskola 2.c osztály Egérút nélkül című pályaműve! 

Az osztály nyereménye egy 100.000 Ft értékű jegy.hu utalvány, amelyet bármilyen kulturális programra felhasználhatnak! Gratulálunk!

 

 

További kiemelkedő pályaművek:

    

Köszönjük mindenkinek a gondos felkészülést és a részvételt!

Aki most nem lett díjazott, ne csüggedjen, hiszen máris egy újabb pályázattal szeretnénk felhívni a gyerekek figyelmét a biztonságos közlekedésre! „Együtt az úton” Biztonságban Rajzpályázat


Veled is előfordult már, hogy valaki ledudált vagy szinte leszorított az útról?
Ne feledjétek, a közlekedési eszközöket mintegy körforgásban használjuk! Van, hogy autózunk, máskor pedig kerékpárra pattanunk vagy épp gyalogosan indulunk útnak. Ezért elengedhetetlen, hogy közlekedésbiztonsági szempontokat szem előtt tartva ösztönözzük egymást a körültekintő és toleráns viselkedésre, hiszen együtt közlekedünk. 
A Fékezd Magad Alapítvány célja, hogy a közlekedők nézőpontján változtatva, egy békésen és közösen, biztonságban együtt közlekedő közösséget alakítson ki. 

További híreink