188

Klub

Tovább emeltük a szolgáltatások kedvezményének mértékét!

Tovább emeltük a szolgáltatások kedvezményének mértékét!

Remek hírrel kezdjük a 2024-es évet, hisz tovább emeltük a szolgáltatások kedvezményének mértékét! Minden kedves Ügyfelünk tagsága fontos számunkra, ezért kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásainkra.

Esetszám korlátozás nélkül, díjmentesen vehetik igénybe a helyszíni hibaelhárítás szolgáltatást a Standard, Standard Társ, Komfort, valamint az Oldtimer Prémium klubtagjaink. Egy alkalommal élhetnek díjmentesen a helyszíni hibaelhárítás szolgáltatással az Ifjúsági és Régi kék tagjaink, a Bónusz tagsági kategória tagjai pedig egy alkalommal 50% kedvezményt kapnak a helyszíni segély díjából.

Az autómentés és szállítás kedvezményes díja, mely a Bónusz, Ifjúsági, Régi kék tagoknak 5% kedvezményt biztosít, a további tagsági kategóriákban pedig évi két alkalommal díjmentes: Standard, Standard Társ és Oldtimer Prémium klubtagjaink részére legfeljebb bruttó 30.000 Ft értékben, míg Komfort tagjaink számára 35.000 Ft értékhatárig vehető igénybe.

Ne feledje, hogy a szállítási kedvezmény továbbszállítás esetén is érvényes a Standard, Standard Társ, Komfort, valamint Oldtimer Prémium klubtagjaink részére, melynek értelmében ugyanazon műszaki hiba esetén, ha az első szállítási címen nem javították ki a hibát, a kedvezményt a továbbszállításhoz is igénybe lehet venni.

Országos szerviz- és vizsgapontjainkon klubtagjaink számára továbbra is él a 15% kedvezmény a szervizszolgáltatások, valamint a műszaki vizsga előtti átvizsgálás díjából. Kivételt képeznek Bónusz klubtagjaink, számukra 10% kedvezményt biztosítunk az említett műszaki szolgáltatások díjából.

Klubtagként már akár 25% kedvezménnyel vehet részt vezetéstechnikai tréningjeinken, vagy vásárolhatja meg utalványunkat szerettei számára. Ezen kívül 10% utasbiztosítási kedvezményt biztosítunk a Standard, Standard Társ, Komfort és Oldtimer Prémium tagjaink számára. Az Ifjúsági és a Régi kék tagoknak pedig  5% utasbiztosítási  kedvezményt biztosítunk.

 

Ne feledje! Tagsági díjának akár a többszörösét is megtakaríthatja, amennyiben használja az egyedi mobilelőfizetési és banki partneri kedvezményeinket!

 

Magyar Autóklub tagsági kategóriái és díjai 2024. január 1-től

 

Ön még nem klubtagunk?

Ismerje meg részletesen tagsági kategóriáinkat!

Klubtagsági kategóriák

Belépek a Klubba!

 

 

 

 

 

 

2024.01.03.

További híreink