188

Klub

Jelentkezzen az FIA I. régiójának startup kihívására!

Jelentkezzen az FIA I. régiójának startup kihívására!

Jelentkezzen az FIA I. régiójának startup kihívására! Lépjen kapcsolatba a mobilitási klubokkal!

A korábbi pályázat népszerűsége és sikere után az FIA I. régiója örömmel jelenti be, hogy újból lehetőséget kínál az induló vállalkozásoknak, hogy kapcsolatba léphessenek a 103 mobilitási klubból álló hálózatukkal.

Olyan startupok jelentkezését várják, amelyek az autókhoz kötődő szolgáltatásokkal, mobilitással vagy szélesebb körű segítségnyújtási (assistance) szolgáltatásokkal (pl. otthoni, egészségügyi, életmódbeli vagy személyes segítségnyújtás) kapcsolatban rendelkeznek innovatív, piacképes ötlettel. A kiválasztott induló vállalkozásoknak lehetőségük lesz csatlakozni az FIA I. régiójának hálózatához, amely mobilitási klubjai révén több mint 36 millió fogyasztót képvisel Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

 

          

 

 AUTÓZÁS   -   MOBILITÁS   -   ASSISTANCE 

 

A mobilitási klubok erős tagsági bázissal rendelkező megbízható márkákat jelentenek, amelyek az évek során a széleskörű szolgáltatásaiknak köszönhetően építették fel márkahű bázisukat. A klubok folyamatosan új módszereket keresnek a tagjaik mindennapi életének megkönnyítésére és az egyre szélesebb körben történő segítségnyújtásra. A klubokkal való kapcsolattartás révén az induló vállalkozások esélyt kapnak arra, hogy teszteljék innovatív ötleteiket, valós visszajelzéseket kapjanak, és a klubokkal együttműködve akár egy nagyobb piacra is bejuthatnak.

 


Laurianne Krid, az FIA I. régiójának főigazgatója elmondta: „Az innováció és a fogyasztói igények előrejelzése kulcsfontosságú elemét képezik mobilitási klubjaink üzleti modelljeinek. A lakosság egyre inkább mobilitási szolgáltatóként tekint a klubokra, amelyek folyamatosan keresik a lehetőséget tagjaik millióinak a lehető legmagasabb szintű kiszolgálására. A kihívásban való részvétellel az induló vállalkozások nemcsak ismertséget szereznek, hanem ami a legfontosabb, képzett partnereket találhatnak ötleteik tesztelésére és a nagy növekedési potenciállal rendelkező startup fázisban lévő vállalkozásuk esetleg elindítására”.


 

A jelentkező startupoknak legalább az ötletük és a koncepció igazolásával vagy egy kezdetleges prototípussal kell rendelkezniük, valamint a teljes munkaidős CEO (ügyvezető) és CTO (műszaki vezető), vagy azzal egyenértékű munkatárs is a nevezés feltétele.

2021 folyamán számos lehetőségük nyílik majd a jelentkezőknek, hogy ötleteiket eljuttathassák az FIA I. régiójának mobilitási klubjainak szakértőihez, üzletfejlesztési munkatársaihoz és döntéshozóihoz.

 

 Jelentkezési határidő: 2021.02.28. 

 

További tájékoztatásért látogasson el az FIA I. régió Start-Up Challenge weboldalára! https://www.fiastartup.eu/

A korábbi pályázattal kapcsolatos információkért pedig kattintson ide.

 

2021.01.28.

További híreink