188

Klub

Autósélet ONLINE is!

Autósélet ONLINE is!

Olvasson ONLINE!

Az olvasás világában is teret hódított a digitalizáció, amihez Autósélet magazinunk is felzárkózott. A digitális olvasásnak számos előnye mutatkozik. Azontúl, hogy az elektromos eszközöknek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhova a virtuális újágunkat, azonnal hozzáférhetünk a legújabb hírhez és információhoz, környezetbartát jellegéről sem szabad megfeledkezni.

Színes Autósélet magazinunk hosszú évek óta szolgáltat hasznos információkat és szórakoztató tartalmakat a klubtagoknak.

Az évente 6 számmal megjelenő lapban bepillantást nyerhetnek az Autóklub szolgáltatásaiba, aktuális eseményeibe, de olvashatnak az autózással kapcsolatos praktikus javaslatokról, jogi tanácsokról, utazási információról, az autózás jövőjéről, valamint további érdekes és aktuális hírekről is.

Amennyiben online lapozná át újságunkat, klubtagként a bejelentkezést követően megteheti weboldalunkon: https://www.autoklub.hu/klub/autoselet/

Autósélet BLOGUNKON pedig még több izgalmas tartalom várja olvasóinkat az autós világ történéseiről és a Magyar Autóklub tevékenységével kapcsolatos eseményekről. Az Autósélet-blog itt érhető el: https://autoselet.hu/

     

 

 

2023.06.07.

További híreink