188

Klub

Fontos változás

Fontos változás

Tájékoztatjuk kedves Klubtagjainkat, hogy Magyarország Kormánya 2021. november 15-ei hatállyal három hónapra hatósági árassá tette az ESZ-95-ös minőségi fokozatú motorbenzint és a 2710 20 11 KN-kódú dízelgázolajat. A rendelet szerint a legmagasabb kiskereskedelmi bruttó ár 480 Ft literenként.


A fentiekre tekintettel a MOL Nyrt. kiadott tájékoztatása értelmében mindaddig, amíg ezen termékek hatósági árasak, a töltőállomási árból adott kedvezmény alkalmazása felfüggesztésre kerül, vagyis a MAK-MOL Partner kártya által nyújtott kedvezményeket az EVO 95 Benzin és EVO Diesel vonatkozásában nem lehet igénybe venni. 


Azonban a Partner kártya biztosította 10% autómosási és EVO Plus üzemanyag-kedvezmény továbbra is él, tehát 12 Ft/l kedvezménnyel tankolhat EVO 100 Benzin Plus és EVO Diesel Plus üzemanyagokat a MOL töltőállomásain. 

Felhívjuk Klubtagjaink figyelmét, hogy a MOL Nyrt. hűségprogramja  jövő év elején teljesen megújul. Kérjük, kísérjék figyelemmel a változásokat, és lehetőség szerint még az idén váltsák be a már összegyűjtött Multipontokat!

 

A MAK-MOL Partner kártya igénylésével kapcsolatban itt tájékozódhat!

 

2021.11.18.

További híreink