188

Klub

A Magyar Autóklub Nyílt Napot tartott a tradíció és az innováció jegyében

A Magyar Autóklub Nyílt Napot tartott a tradíció és az innováció jegyében

2020. szeptember 5-én, Budapesten, a Magyar Autóklub Berda József utcai központjában került megrendezésre a Magyar Autóklub, a Tesla Drive és a Fékezd Magad Alapítvány közös rendezvénye, melynek középpontjában az elektromos közlekedési eszközök álltak.

A Magyar Autóklub elkötelezetten támogatja az elektromobilitás térnyerését, hiszen a Tesla Drive-val közös stratégiai megállapodás értelmében folyamatosan fejleszti szervezeti és szakmai infrastruktúráját annak érdekében, hogy az elektromos járművek javítását, karbantartását, és a menetkészséghez kapcsolódó szolgáltatásait a lehető legmagasabb szinten biztosítsa tagjai és ügyfelei számára. Mindemellett a Magyar Autóklub technológiai ismeretterjesztő és oktatási szándékú, közlekedésbiztonsági kampányainak egyik fő célja, hogy egyre szélesebb körben is ismerté váljanak az elektromos közlekedési eszközök, s azok biztonságos használatához kapcsolódó legfontosabb alapelvek.

A rendezvényen a múlt és jövő találkozott, hiszen Európában most először, a Magyar Autóklub Nyílt Napján tekinthették meg a látogatók testközelben a Tesla Model Y-t, de emellett a résztvevők a Tesla további modelljeit is megismerhették, kipróbálhatták, felismerve az elektromos meghajtás eltérő vezetési technikáját és stílusát.

A Fékezd Magad Alapítvány jóvoltából a Nyílt Napon a különböző elektromos mikromobilitási eszközöket, elektromos kerékpárokat, és e-rollereket egy KRESZ ügyességi pályán tesztelhették kicsik és nagyok egyaránt, megismerve azok működését, előnyeit és veszélyeit.

A szabadtéri rendezvényén a Magyar Autóklub fokozott figyelmet fordított a pandémiás előírások betartására, így a rendezvény nagy létszámú érdeklődői biztonságosan ismerhették meg a leginnovatívabb elektromobilitási eszközöket.

 

Rendezvénysorozatunk következő állomásai:

 

2020.09.07.

További híreink