188

Klub

Kerülje el a kellemetlen helyzetet!

Kerülje el a kellemetlen helyzetet!

Ha már utazik, váltson utasbiztosítást is!

Együttműködő partnerünk az Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB), mely a hazai utasbiztosítási piac egyik legrégebben tevékenykedő szereplője.

Az EUB különböző választható biztosítási csomagokat kínál az utazóknak, melyek közül mindenki könnyen megtalálhatja a számára megfelelőt.

Különösen egyedi csomag a Tengerpart csomag. Ez a termék remek megoldást nyújt azoknak is, akiket vízisport-eszközök használatakor éri a baleset, vagy akár búvárkodás közben.

De természetesen találhat Klasszikus utasbiztosítási csomagot is. Ez felöleli például a teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, fedezetet nyújt a járványos megbetegedésekkel – azaz többek között a Covid-19-cel - összefüggő ellátásra. A bajba jutott turista biztosan hálás lesz a 24 órás, telefonos segítségnyújtásért, a magyar nyelven igénybe vehető tájékoztatásért, az orvosi ellátás, illetve a kórházi és orvosi kapcsolattartás megszervezéséért.

Ráadásul a Top Extra, Top és Nívó változatban elérhető csomag keretében arra is garanciát vállal a biztosító, hogy elintézi a betegséggel küzdő vagy pórul járt utasok hazaszállítását és megtéríti az ezzel kapcsolatos költségeket.

Bármelyik változatra is essen a választása, garantáltan kellemetlen meglepetések nélkül telik majd a pihenés.

További információért, kérjük, keresse fel az Autoclub Travel ügyfélszolgálati irodáit!

 

Külföldön is gondoskodunk az autójáról!

A Klub Protect szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik autóval indulnak külföldi utazásra és szeretnének felkészülni a váratlan helyzetekre.

Tovább a Klub Protect szolgáltatáshoz

 

 

 

 

2023.05.10.

További híreink