188

Klub

Segélyszolgálatunk: a Sárga Angyalok

Segélyszolgálatunk: a Sárga Angyalok

A Magyar Autóklub saját szervizautó flottával, és döntő többségében mestervizsgával rendelkező szakemberrel, országos lefedettséget nyújtó műszaki segélyszolgálat.

A Sárga Angyalok név kizárólag a Magyar Autóklub szerelőit illeti meg, akik évtizedek óta kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az utazás során meghibásodott járművek vezetőinek a segítségére legyenek, és a problémás jármű menetkészségét a lehető leghamarabb helyreállítsák. Ha bármi elakadás történne útközben, a SÁRGA ANGYALOKRA MINDIG SZÁMÍTHAT!

Segélyszolgálatunk legfőbb profilja a helyszíni hibaelhárítás, azaz a segélyszolgálat, valamint az autómentés, illetve az assistance szolgáltatás.

Kiérkező Sárga Angyalaink megkísérlik a helyszínen elhárítani a problémát. A helyszíni hibaelhárítás során a nemzetközi szabványoknak megfelelően nem teljeskörű gépkocsijavítás történik a helyszínen, hanem olyan jellegű hibák feltárása és lehetőség szerinti elhárítása ( pl. hideg indítás, akkumulátor csere, kerékcsere, izzócsere, stb.), ami után legalább a legközelebbi szervizig eljuthat az autós. Félretankolás esetén környezetvédelmi szabályozás miatt csak a gépjármű elszállításában tudunk segíteni.

A széleskörű hibaelhárítási tevékenység során a Sárga Angyalok fődarabokat (fék, futómű stb.) nem bonthatnak meg, de a legfeljebb 30 perces munkaidőben igen sokféle meghibásodást tudnak elhárítani, természetesen kizárva azokat az eseteket, amikor gyári előírás és/ vagy garancia tiltja a hibaelhárítást.

Bármely szolgáltatásunkra is legyen szüksége a bajba jutott autósnak, az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívószámon azonnal elérheti diszpécserközpontunkat, ahol munkatársaink gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyal a helyszínre érkezzen. Amennyiben külföldről kívánja igénybe venni a Klub szolgáltatásait, kérjük, hívja a 0036-1/345 1744-es telefonszámot.

 

Legyen klubtagunk és élvezze a megérkezés biztonságát! Ne bízza a véletlenre, váltson tagságot még időben!

Miért érdemes klubtagnak lenni? Mert klubtagsági kategóriától függően:

-„Sárga Angyalaink” a nap 24 órájában segítenek az ország bármely pontján!

-Kedvező áron javíttathatja járművét, az országos lefedettséget biztosító szervizhálózatunkban.

-Díjmentesen és korlátlanul kaphat jogi tanácsadást autós ügyekben.

-Autóklub mobiltelefon flotta elképesztő tarifacsomagokkal.

-Kedvezményesen köthet assistance és utasbiztosítást.

-Díjmentes OTP Bank Platina számlacsomagot válthat.

 

 

Belépek a Klubba

 

 

2023.03.08.

További híreink