188

Klub

Elindult a Nagy Diák KRESZ-teszt 5!

Elindult a Nagy Diák KRESZ-teszt 5!

A Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós edukatív játék, amelyben 14 és 24 év közötti fiatalok vehetnek részt. A DUE és az ORFK-OBB háromfordulós nyereményjátéka 2021. május 1. és szeptember 8. között zajlik, és megnyerhető egy B kategóriás jogosítványszerzési lehetőség vagy egy akár egy vadiúj robogó is!

A nyereményjáték felhívását változtatás nélkül közöljük.

 

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!

Ha vágod a KRESZ-t, téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és az ORFK-OBB háromfordulós nyereményjátékába 2021. május 1. és szeptember 8. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy ingyenes autós jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!*

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Először add meg a neved, e-mail címed és életkorod, illetve hogy milyen nyereményért szállsz ringbe. (A robogóvezetéshez is szükség van vezetői engedélyre, ilyet 14 éves kor felett lehet szerezni. Autós jogosítványt pedig csak 17 éves korod felett szerezhetsz!)

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. 

A regisztrációt követően elkezdheted kitölteni a tesztet. 18 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnod a játék első fordulójában. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek. Eredményedet azonnal megtekintheted, de a megadott e-mail címedre is megkapod. Mindenképpen helyes e-mail címet adj meg, mert erre fogjuk küldeni az értesítést, hogy bejutottál-e a második fordulóba.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2021. szeptember 30-án.

Játékra fel, teszteld magad, hogy te légy az utak királya, de biztonságosan!

Induljon a teszt!

 

* A Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós edukatív játék, amelyben 14 és 24 év közötti fiatalok vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti. 

2021.06.29.

További híreink