188

Klub

Ünnepi nyitvatartás pontjainkon

Ünnepi nyitvatartás pontjainkon

Tájékoztatjuk tisztelt klubtagjainkat és ügyfeleinket, hogy egyesületünk ügyfélszolgálati pontjai, valamint az Autoclub Travel irodák a karácsonyi időszakban ünnepi nyitvatartás szerint működnek.

Ennek értelmében a MAK valamennyi szerviz- és vizsgaállomása zárva tart a két ünnep, egészen pontosan december 24. és január 2. között. Lesznek olyan pontok, melyek már december negyedik hetének elején sem fogadják az ügyfeleket. Így december 20-tól kezdve nem lesz nyitva Csenger, Esztergom, Gyöngyös, Kőszeg, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Siófok és Szombathely állomása. December 21-én zár a dunaújvárosi, kaposvári, valamint a fővárosi Nefelejcs utcai, 22-én a celldömölki, ózdi és veszprémi bázis. Egy napra rá, azaz 23-án térnek pihenőre a főváros Berda József utcai, Budaörsi úti és a Soroksári úti szervizeinek munkatársai, s ezen a napon már zárva tart a diósdi, a kecskeméti, a nagykátai és a székesfehérvári pont is.

A Berda József utcai szolgáltatóközpont vezetéstechnikai pályája és autós iskolája december 21-ig működik, miközben a zalaegerszegi autós oktatóközpontban december 23-án lesz az idei utolsó munkanap.

Január 3-ától kezdve csaknem mindenütt újból elkezdődik a munka, kivételt képez Diósd, ahol január 10. az első munkanap, míg Celldömölk, Lenti, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Miskolc és Siófok január 4-től nyitja meg kapuit az ügyfelek előtt.

 

Mindemellett az Autoclub Travel kilenc irodája az alábbiak szerint lesz nyitva ebben az időszakban:

  Iroda

  Utolsó nyitvatartási nap 2021-ben*

  Budapest, Etele út 69.

  december 21.

  Budapest, Visegrádi u. 17.

  december 22. 
  (Dec. 23-án zárva, de dec. 27-én nyitva)

  Budapest, Berda József u. 15.

  december 17.

  Eger, Jókai u. 5.

  december 17.

  Debrecen, Halköz Üzletház

  december 21.
  (De a két ünnep között, dec.27-30. nyitva lesz!)  

  Pécs, Ferencesek u. 22.

  december 15.

  Szeged, Kossuth Lajos sgt. 114.

  december 23.

  Székesfehérvár, József A. u. 2/A.  

  december 21.

  Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.

  december 23.

* Az Autoclub Travel irodák 2022-ben január 3-án nyitnak.

 

A jövő évben is szeretettel várjuk pontjainkon Klubtagjainkat és minden kedves ügyfelünket! Ne feledjék, hogy a Sárga Angyalok az ünnepek alatt is készenlétben állnak, és fogadják hívásaikat a 188-as telefonszámon!

 

2021.12.07

További híreink