188

Klub

Mit tartsunk az autónkban télen?

Mit tartsunk az autónkban télen?

Bár igencsak enyhe telünk volt eddig és a fővárosban még havat sem láttunk, a könnyen változó téli időjárásnak, a gyakorta előforduló fagynak köszönhetően akadhat váratlan helyzet a közlekedésben, melyre érdemes felkészülni. Az ilyen helyzetekre igyekszünk most hasznos tanácsokkal ellátni az autóval utazókat.

Természetesen a téli autózás nem kezdődhet másképp, minthogy átcseréljük a nyári gumikat télire, feltöltjük a gépjárművünket fagyálló folyadékkal, télire cseréljük az ablakmosó folyadékot és ellenőrizzük az ablaktörlőink gumírozását. De nem lehet elégszer ismételni, hogy minden hosszabb utazás előtt tudatosan kell tervezni!

Amit érdemes télen az autóba bekészíteni:

Ahhoz, hogy a megfelelő védelemről tudjunk gondoskodni, érdemes magunknál tartani pokrócot. Legyen nálunk termosz meleg itallal, de ivóvíz mindenképp. Ha utazásunk célállomásán nagy hóra számítunk, készüljünk fel hólánccal is. A hólánc használatát pedig érdemes egy kicsit előtte gyakorolni. Legyen nálunk természetesen a hó letakarítására is alkalmas kefe és jégoldó spray is.

Az elakadásjelző háromszög és a láthatósági mellény egyébként is kötelező, de ilyenkor fokozottabban figyeljünk arra, hogy legyen az autóban!

Amennyiben a fent felsorolt teendőket elvégezte már bátran nekiindulhat az utazásnak és ne feledje, ha bármi elakadás történne útközben, RÁNK SZÁMÍTHAT!

Az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívó számon azonnal elérheti munkatársainkat, akik gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyalok a helyszínre érkezzenek. Ha külföldön tartózkodik és szüksége van segítségre hívja a: +361-345-1744-es számot!

Ne bízza a véletlenre váltson tagságot még időben és élvezze Önnek járó biztonságot és a kedvezményeket!

Miért érdemes klubtagnak lenni?

  • „Sárga Angyalaink” a nap 24 órájában segítenek az ország bármely pontján!
  • Kedvező áron javíttathatja járművét.
  • Díjmentesen és korlátlanul kaphat jogi tanácsadást autós ügyekben.
  • Autóklub mobil flotta elképesztő tarifacsomagokkal.
  • Kedvezményesen köthet assistance és utasbiztosítást.
  • Díjmentes OTP Bank Platina számlacsomagot válthat.

 

 

Belépek a Klubba!

 

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

2023.01.17.

További híreink