188

Klub

Véget ért a nagy logóvadászat és MAK pont-vadászat

Véget ért a nagy logóvadászat és MAK pont-vadászat

A Magyar Autóklub 2022 első negyedévében logóvadászat nyereményjátékot hirdetett, így az elmúlt hónapokban jócskán megtelt a közösségi háló lelkes játékosok képeivel.

Bár a feladat igazi kihívás volt, hiszen a játéknak volt egy #makpont-vadászat része is, melyet csak az a személy teljesíthetett, aki a Magyar Autóklub 44 szerviz- és vizsgapontjából legalább 22 helyszínen fényképet készített, amin jól látható a résztvevő személy és a telephely. A garantált nyeremény feltétele volt, hogy a játékos a fényképeket megossza a saját Facebook vagy Instagram oldalán a #makpont és #logovadaszat megjelöléssel. 

 

Nagy meglepetésünkre a feladatot egy egész család teljesítette!

Ezúton is gratulálunk Kókai Károlynak, feleségének Tóth Editnek és lányuknak Kókai Csillának, akik ehhez időt és energiát nem sajnálva, 1200 kilométert és 26 órát utaztak. Károly és családja egy egész hétvégét rászánt, hogy #makpont-vadászat játékunk feltételeit teljesítse. A fél ország bejárása sok élményt adott nekik és ösztönzően hatott rájuk a vezetéstechnikai tréning megnyerésének lehetősége is. Miután mind a hárman teljesítették ezt az igencsak kihívásokkal teli feladatot, természetesen a garantált nyeremény mindhármuknak külön-külön jár.  A garantált nyereményük tehát fejenként 60.000 Ft értékű MAK ajándékcsomag, mely éves Standard klubtagságot, vezetéstechnikai tréning utalványt, valamint egyéb ajándékokat (klubos dosszié, 2 db toll, USB drive, esernyő, pléd) tartalmaz. Köszönjük a csodás képeket a Kókai családnak!

 

 

A Logóvadászat nyereményjátékunk lényege már nem a szervizpontok látogatása volt, hanem levadászni a Magyar Autóklub régi vagy jelenlegi logóját. Örömünkre rengeteg „vadász” lövöldözött telefonjával szerte az országban. A játék feltétele volt, hogy termékkel, autóval, épülettel készített fotót küldjön a játékos, amin fel van tüntetve szervezetünk logója és természetesen a játékszabályban feltüntetett megjelöléssel megosztásra kerüljön a közösségi média felületeinken.

 


Rengeteg kreatív fotó érkezett hozzánk és igazi időutazásban vehettünk részt, amit külön köszönünk a résztvevőknek. Kaptunk képeket: kitűzőről, hűtőrács jelvényről, zászlóról, régi szórólapról, kulcstartóról, számos épületről és autóról, amin a játékosok megtalálták, levadászták a Magyar Autóklub logóját.


 

A sorsolás szerencsés győztese: Kemenczeiné Vicián Lilla, aki egy szélvédőn vadászta le a logónkat! Köszönjük szépen a részvételt, a remek fotót, és gratulálunk a nyereményéhez! Nyereménye: 1 db 60.000 Ft értékű MAK ajándékcsomag, mely éves Standard klubtagságot, vezetéstechnikai tréning utalványt, valamint egyéb klubos ajándékokat tartalmaz.

 

Minden játékosan köszönjük a részvételt és köszönjük a csodás képeket.

 

2022.04.11.

További híreink