188

Nem csak Klubtagoknak

A több mint 120 éves Magyar Autóklub a megalakulásakor azt a célt kívánta szolgálni, hogy megismertesse, valamint megszerettesse a publikummal az automobilokat és ezzel együtt az autózást is. Napjaink célkitűzése, hogy – szolgáltatásaink sokszínűségével – a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk az autósoknak, valamint minden közlekedőnek.

 

Válassza az Autóklubot, mert:

 1. Éjjel-nappal a rendelkezésére állunk. Magyarországon egyedülálló módon, olyan teljeskörű szolgáltatási palettát kínálunk ügyfeleinknek, melyben nincs konkurenciánk, hiszen a legtöbb magát autóklubnak valló cég szolgáltatása kimerül az autómentésben, illetve nem rendelkezik országos hálózattal.
 2. A Magyar Autóklub a közlekedés támogatásán túlmutató szolgáltatásokkal áll minden közlekedő szolgálatában!
 3. Alábbi szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek, azonban klubtagjainknak rengeteg kedvezményt és díjmentes szolgáltatást kínálunk!
   

Műszaki szolgáltatások

Már az ország összes megyéjében, összesen 44 szerviz- és vizsgaponton várják Önt tapasztalt szakembereink annak érdekében, hogy járművének műszaki állapotát ellenőrizzék, és elvégezzék a szükséges javításokat.

Elérhető szolgáltatások:

 1. Szerviz
 2. Műszaki vizsga
 3. Előzetes műszaki átvizsgálás
 4. Eredetiségvizsgálat
 5. Muzeális minősítés

 

Szerviz
- piaci átlagárnál kedvezőbb óradíjak, klubtagoknak további 15%-kal kedvezőbb munkadíj
- kiváló minőségű, mégis kedvező árú alkatrészek
- szaktudás, tapasztalat, minőségi munka
- soknapos előjegyzés helyett gyors járműfogadás

Műszaki vizsga
A Magyar Autóklub szerviz- és vizsgapontjai elsősorban motorkerékpárok, személygépjárművek és kisteher gépjárművek, valamint azok pótkocsijának műszaki vizsgáztatásával foglalkozik. Néhány pontunkon lassújárművek és azok pótkocsijának műszaki vizsgáztatását is végezzük, nem csak klubtagjaink számára.

Előzetes műszaki átvizsgálás
A Magyar Autóklub minden műszaki vizsga megkezdése előtt javasolja a járművek előzetes átvizsgálását annak érdekében, hogy olyan jármű, amely alkalmatlan minősítést kapna, ne is kerüljön vizsgára bocsátásra. Az előzetes műszaki átvizsgálást követően szervizpontjaink – az ügyfél igénye alapján – árajánlatot is tudnak adni a gépjármű fennálló hibáinak kijavítására. A vizsgapontjainkon is szakértő segítséget és tanácsot tudunk biztosítani a járművek eredményes műszaki vizsgára történő felkészítésére vonatkozóan.

Eredetiségvizsgálat
Az eredetiségvizsgálat egy olyan hatósági eljárás, mely a jármű okmányainak és azonosító adatainak eredetiségét vizsgálja. Bővebb információért kattintson ide!

Muzeális minősítés
Jogszabályi alapon az Autóklub látja el a muzeális járművek minősítése során a technikai, technológiai és adminisztratív feltételek biztosítását. Évente mintegy 1000 járművet vizsgálnak meg Klubunk 16 állomásán, ezért az Oldtimer Szekció egyik kiemelt tevékenysége a muzeális minősítés működésének támogatása és fejlesztése. A Magyar Autóklub a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Történelmi Bizottságában (CHI) Magyarországot képviseli.

A veterán minősítésről bővebben itt olvashat.

Pontjaink elérhetősége ide kattintva érhető el.

 


Segélyszolgálat

A Magyar Autóklub kiemelt figyelmet fordít a járművel közlekedőknek nyújtott segítségre.

Segélyszolgálatunk legfőbb profilja:

 1. Helyszíni hibaelhárítás – segélyszolgálat
 2. Autómentés
 3. Assistance szolgáltatás

Bármely szolgáltatásunkra is legyen szüksége a bajba jutott autósnak, az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívószámon azonnal elérheti korszerű diszpécseri központunkat, ahol munkatársaink gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyalok a helyszínre érkezzenek. A szolgáltatásról bővebben ide kattintva olvashat.

 

 


Közlekedésbiztonság

Szervezetünk mindig kiemelkedő figyelmet fordított a közlekedésbiztonság javítására, valamint jelentős erőfeszítéseket vállal a közúti közlekedési biztonságosabbá tételének érdekében. 

Elérhető szolgáltatások:

 1. Vezetéstechnika
 2. Gépjárművezető képzés
 3. Diákoktatás

 

Vezetéstechnika
Vezetéstechnikai pályánk nagy előnye, hogy Budapest IV. kerületében, található, így még a várost sem kell elhagynia, ha gyakorolni szeretne. Többféle elméleti és gyakorlati oktatás közül választhat, vezetési tapasztalatának függvényében. A pályán a jeges útfelületnek megfelelő, 0.2 talajtapadási tényezővel rendelkező útfelületet tudunk imitálni, melyet a rántópados technika tesz teljessé. ECO Driving tréningünk pedig segíthet, ha szeretne megtanulni a gazdaságosan, és környezettudatosan vezetni. A tréningek saját gépkocsi használatával zajlanak. A részletekért, árakért és kedvezményekért kattintson ide!

Gépjárművezető képzés Budapesten és Zalaegerszegen
- „B” kategóriás elméleti, és gyakorlati képzés
- Elsősegélynyújtó oktatás

- E-learning - elméleti KRESZ oktatás otthon, kényelmesen
- Nálunk nem kell heteket, hónapokat várni a gyakorlati oktatás elkezdésére
- Iskolánk saját tanpályával rendelkezik, valamint a Magyar Autóklub telephelye egyben vizsgabázis is, így a forgalmi vezetés során megismerheti a vizsgaútvonalakat, így a vizsgán nagyobb eséllyel indulhat
A részletekért kattintson ide: Budapest, Zalaegerszeg!

Diákoktatás
A Magyar Autóklub története során mindig megkülönböztetett figyelmet fordított a közlekedésbiztonság javítására. Ezen törekvésünk egyik legfőbb bástyája diákoktatási programunk, mely az alábbi elemekből áll: 
- iskolai diákoktatás
- online közlekedésbiztonsági vetélkedő
- rendezvénykamion
- Ki a mester két keréken?
Bővebben

 


Autoclub Travel

Az Autoclub Travel a Magyar Autóklub utazási irodája, amely kedvező árú tengerparti üdüléseket, városlátogatásokat, belföldi pihenést ill. szállásokat kínál a legkeresettebb országokba (Olaszország, Horvátország, Ausztria, Franciaország, Németország stb.) és a legismertebb városokba (Prága, Róma, Velence, Párizs, Berlin, London, Krakkó stb.), valamint speciális szolgáltatásokat nyújt:

 1. Biztosítások
 2. Élménykártyák
 3. Térképek és útikönyvek
 4. Autópálya-matricák
 5. Az utazáshoz nélkülözhetetlen úticikkek

Bővebb információért, az aktuális utazási katalógusért, illetve irodánk elérhetőségéért kattintson ide!

 

 

Legyen Ön is klubtagunk és vegye igénybe szolgáltatásainkat díjmentesen vagy jelentős kedvezménnyel!

Kizárólag klubtagjaink számára elérhető szolgáltatásainkért és kedvezményeinkért kattintson ide!