188

Klubtagjaink számára elérhető szolgáltatások és kedvezmények

A Magyar Autóklub minden közlekedő szolgálatában áll, de klubtagjainknak jelentős kedvezményeket és díjmentes szolgáltatásokat kínálunk! Csatlakozzon Ön is Magyarország legnagyobb autós közösségéhez és vegye igénybe alábbi, kizárólag klubtagjaink számára elérhető szolgáltatásainkat!

 


Jogi tanácsadás

Több évtizede működik a Magyar Autóklub jogi tanácsadó szolgálata, melynek keretében a klubtagok autózással kapcsolatos jogi tanácsadásra, illetőleg megbízás esetén, mérsékelt díjtételek mellett jogi képviselet igénybevételére jogosultak. E szolgáltatás népszerűsége az évek folyamán folyamatosan növekedett, s tagjaink a közlekedési szakjogászi segítséget elsődlegesen biztosítói ügyintézéshez vették igénybe, valamint közlekedési szabálysértési és büntetőügyekben védői, illetőleg sértetti képviseletre adtak megbízást. Az eltelt évek tapasztalatai alapján a segítségnyújtás kiegészült műszaki szakértői tanácsadással mivel ezen a szakterületen a jogviták elbírálása sokszor nem nélkülözheti a speciális – műszaki szakértői – ismereteket.

Forró drót! Kifejezett telefonon történő jogi segítség kérhető hétfőtől-csütörtökig reggel 8 órától 12 óráig, kizárólagosan erre a célra rendelkezésre álló +36 1 345 1894-es telefonszámon.

További információért, illetve a jogi tanácsadást végző országos hálózat elérhetőségéért kattintson ide!


 


Partneri kedvezmények

 1. MAK-MOL Partner kártya
  Klubtagjaink számára elérhető a tankolási kedvezményt biztosító MAK-MOL Partner kártya, melynek használatával egyidejűleg multipontok is gyűjthetők. A kártya igényléséről bővebben ide kattintva olvashat.

 2. Banki szolgáltatások
  Amennyiben munkabérét vagy egyéb jövedelmét OTP bankszámlára utaltatja, igénybe veheti az OTP Bank klubtagoknak szóló ajánlatait!
  Igényeljen OTP Platina Tagsági számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít, sőt számos kedvezménye mellett egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapi pénzügyei kezelését. Részletek: autoklub.hu/kedvezmenyek/otp

 3. Telenor mobilflotta
  A mobilflottánkhoz való csatlakozással a rendkívül kedvező havidíjak mellett klubtagjaink ingyen beszélhetnek egymással akár hűségidő nélkül. Részletekért kattintson ide.

  1. A lakossági piaci árhoz képest jelentősen kedvezőbb havi és percdíjak
  2. Klubtagok között ingyenes telefonálás
  3. Nincs csatlakozási díj
  4. Másodperc alapú elszámolás
  5. Mobiltelefon választási lehetőség az előfizetés mellé

 


Autósélet magazin

Az Autósélet a Magyar Autóklub színes magazinja, mely 1970 óta szolgáltat hasznos információkat és szórakoztató tartalmat a klubtagoknak. Az évente 6 számmal megjelenő lapban kellő bepillantást nyerhetünk az Autóklub szolgáltatásaiba, aktuális eseményeibe, de olvashatunk autózással kapcsolatos praktikus tanácsokról, jogi tanácsokról, utazási információról, az autózás jövőjéről, további érdekes és aktuális hírekről is. Az Autósélet a lappiacon egyedülállóan a legnagyobb olvasottsággal rendelkezik. Minden számát névre szólóan megkapja az olvasó így – legutóbbi felmérésünk alapján – több mint 150 ezer emberhez jut el a tartalom.

 1. Az Autósélet magazin teljes tartalma – érvényes Klubtagsági kártyával (Standard, Ifjúsági, Komfort, Oldtimer, Régi kék, Standard Társtag, Oldtimer Prémium) rendelkező – klubtagjaink számára érhető el. Ha kíváncsi a lapra, tekintse meg ízelítőnket a weboldalon!

 2. Mostantól a nyomtatott újság nyújtotta egyedülálló élménye mellett online bejegyzésekkel is megajándékozzuk klubtagjainkat  és olvasóinkat! Látogasson el az autósélet.hu blogra vagy múltidéző bejegyzésekért kövessse az Autósélet Facebook oldalát!

 

 


Kedvezmények

Klubtagjaink rengeteg Klub szolgáltatást akár díjmentesen vagy jelentős kedvezménnyel vehetnek igénybe, de a saját szolgáltatásainkon túl számos partnerkedvezményre is jogosult lehet Ön klubtagsága igazolásával.

 1. Időszakos műszaki akcióink mellett, az országos szerviz- és vizsgapontjainkon 15% munkadíj kedvezmény illeti meg Klubtagjainkat.
 2. Hungary Card segítségével megtalálhatja az Ön számára vonzó ajánlatokat Magyarország felfedezése során, legyen szó színházról, utazásról vagy gasztronómiai élvezetekről.
 3. Partner ajánlatainkat több mint 30 hazai településen veheti igénybe!
 4. Show Your Card! elfogadóhelyeken pedig Magyarországon túl szerte a világon vásárolhat olcsóbban klubtagsági kártyájának felmutatásával.

 


Számoljon, döntsön és lépjen be klubtagjaink közé!

Belépek a Klubba