188

Közlekedésbiztonság

Autósiskola Budapest

Tanulj vezetni a Magyar Autóklub budapesti autósiskolájában!

Szerezz nálunk „B” kategóriás jogosítványt!

 • Saját tanpályánkat díjmentesen használhatod az oktatóddal, ahol biztonságos körülmények között tanulhatod meg a jármű kezelését
 • A Magyar Autóklub telephelye egyben vizsgabázis is, a forgalmi vezetés során megismerheted a vizsgaútvonalakat, így a vizsgán nagyobb eséllyel indulhatsz
 • Klubtagjainknak 5000 Ft kedvezmény jár!*
 • Iskolánkban nem kell hónapokat várni a gyakorlati oktatás elkezdésére
 • Nincsenek rejtett költségek
 • Nincs vizsgaszervezési díj
 • Nincs készpénzfizetés az oktató részére
 • A befizetett pénzed nyilvántartott, nyomon követhető és áttekinthető
 • A gyakorlati alapóra és pótóra óradíja azonos

*Kivéve Bónusz tagság

GÉPJÁRMŰVEZETŐ KÉPZÉS

BEIRATKOZÁS: a bp.autosiskola@autoklub.hu e-mail címen

1. lépés: KRESZ oktatás otthonról, kényelmesen!

 • E-learning képzés: 44 900 Ft/fő
 • Elméleti vizsgadíj: 4 600 Ft/fő

Végezd el pár nap alatt otthonról vagy akár külföldről a KRESZ tanfolyamot! Válaszd Te is az E-learning oktatást, és gyorsan, az igényeidhez igazítva teljesítheted az elméleti tanfolyamot!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tanulóink 15-25 óra tanulással kiemelkedő eredménnyel vizsgáznak. Jelentkezz Te is még ma, és töltsd hasznosan, tanulással a szabadidőd!

JELENTKEZÉS: a bp.autosiskola@autoklub.hu e-mail címen. A válaszlevélben megküldünk számodra minden információt és a regisztrációt követően azonnal indulhat is az online elméleti oktatás!

Az e-learning tananyag hozzáférési ideje "B" kategória esetén 75 óra/180 nap. Amennyiben nem sikerül az adott időn belül (azaz 75 óra/ 180 nap alatt) a tanfolyam végére érned, az autósiskolától újabb hozzáférési időt (10 óra/ 30 nap) vásárolhatsz 8 500 Ft-os áron.

2. lépés: Közúti elsősegély tanfolyam

 • Oktatás díja: 16 000 Ft/fő
 • Közúti elsősegélynyújtó vizsga díja: 18 000 Ft/fő

Aktuális tantermi képzési időpont:

 • 2024.07.29. hétfő 16:00
 • 2024.07.31. szerda 16:00

A teljes képzés két alkalommal kerül megtartásra, mindkét időpontban a megjelenés kötelező!

Helyszín: 1043 Budapest, Berda József u. 15. B épület

Maximum létszám: 15 fő.

JELENTKEZÉS: a bp.autosiskola@autoklub.hu e-mail címen.

3. lépés: Gyakorlati képzés

(min. 29 óra + 1 vizsgaóra, valamint 580 km menettávolság igazolt levezetése)

2024. március 01-től érvényes óradíjak:

 • Új beiratkozó és beiratkozottak: 9 800 Ft/óra
 • Más autósiskolától átiratkozó tanuló*: 10 500 Ft/óra
 • Automataváltós képzés: 10 500 Ft/óra
 • Jogosítványos képzés: 10 500 Ft/óra

*Továbbá átiratkozó tanulók esetében egyszeri 20 000 Ft-os adminisztrációs díjat számolunk fel.

HATÓSÁGI VIZSGADÍJAK (ORSZÁGOSAN AZONOS):

 • Gyakorlati vizsgadíj: 11 000 Ft/fő

TÖBB MARAD A ZSEBEDBEN!

Igényeld az állami támogatást, és akár 25 000 Ft-ot is visszakaphatsz a KRESZ tanfolyam és a sikeres elméleti vizsga díjából!

A támogatást az a személy veheti igénybe, aki

 • a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsgát 2018. július 1-jét követően tette le, és
 • a vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be.
 • a 20. életévét már betöltötte, de csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesült, valamint korábban a támogatást még nem vette igénybe és a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres közlekedési alapismeretek vizsga letételére 2020. július 1-je után került sor.

A támogatás iránti kérelem beadható papíralapon a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál vagy Ügyfélkapun keresztül.

Oktatóink:

Fehérné Polcz Melinda
Mercedes A
Mérlegképes könyvelői végzettségemet a BGE-n szereztem. Mivel nálunk családi hagyomány volt az autók szeretete, váltottam és új kihívások felé fordultam. Már 15 éve a Magyar Autóklub iskolavezetője vagyok. Gépjárművezető oktatással közel 20 éve foglalkozom. Célom, hogy a tőlem vezetni tanulók ne csak egy jogosítványt, hanem az autózás szeretetét, egy életérzést kapjanak.

Bagi Károly
Suzuki S Cross
Bagi Károly vagyok, 38 éve foglalkozom gépjárművezetők oktatásával. Célom: tudásom maximális átadása a leendő autóvetőknek a biztonságos közlekedés érdekében. Sikerességi mutatóim, a hosszú évek lelkiismeretes munkáját igazolja. Továbbra is várom leendő hallgatóimat.

Bujnyik Pál
Renault Megane
Bujnyik Pál vagyok. Jelenleg egy Renault Megannal oktatok. Több éves tapasztalattal rendelkezem a vezetés és a gyakorlati oktatás terén. Igyekszem mindazt átadni a jelölteknek, amit az elmúlt 53 év alatt megtanultam, megtapasztaltam és mindezt angol nyelven is. Köszönöm, ha megnyertem a bizalmát

Csorba György
Opel Astra G
Csorba György vagyok, gépjárművezető szakoktató. Számomra fontos, hogy a B kategóriás gyakorlati képzés során a tanulók ne csak a vizsgára készüljenek fel, hanem valódi tudást szerezzenek, és képesek legyenek balesetmentesen közlekedni. Járművezetés során partnerként tekintsenek a többi közlekedőre. A tanulóim már tudják, hogy a BIZTONSÁG AZ ELSŐ!

Fodor György
Dacia Duster
Fodor György vagyok. Már több mint 35 éve maximális odaadással és az idők folyamán megszerzett oktatási rutinnal tanítom a jövendő gépjárművezetőket. Jellemző fő tulajdonságom a türelem és nyugodtság, ami elengedhetetlen ennél a szakmánál. Nem veszíthetem el hidegvéremet egy-egy rázós közlekedési helyzetnél, nem veszíthetem el türelmemet, amikor a tanuló sokadszorra követi el ugyanazt a hibát. Célom, hogy a tanulókat úgy kell megtanítani a közlekedés szabályaira, az autóvezetés technikájára, hogy eredményes vizsgát tegyenek. Ezt követően balesetmentes vezetést kívánva, nyugodt szívvel veszek búcsút tanulóimtól.

Jónás István
Toyota Yaris
Szép napot mindenkinek! Én Jónás István vagyok, 45 éves, jelenleg "B" kategóriát oktatok és nem dohányzom. Rövid bemutatkozásomban nem térnék ki a több évtizedes tapasztalatomra és munkáimra minden kategóriában. Munkámban inkább a jogosítványos jelölt megnyugtatására és a szorongás csökkentésére is nagy hangsúlyt fektetek. Általános benyomásom, hogy az első találkozásra a tanuló picit bizonytalanul jön. Ezt próbálom hamar eloszlatni és tudatosan jó hangulatot, valamint nyugodt körülményeket teremteni a közös utunk során. Lesz elég nehéz és zavarba ejtő helyzet a forgalomban, nem nehezítem én is meg. Határozott és egyértelmű utasítások alapján jutunk el a közös végső sikerig a tanulás során, hogy megfeleljünk az elvárásoknak a közlekedésben.

Keszely Péter
Suzuki Vitara
Kedves Leendő Tanulók! Manapság mindenki csak "Rózsaszín kártyát" szeretne, de ha te szeretnél mellé magabiztos tudást, amivel minden körülmények között megállod a helyed a forgalomban, akkor jelentkezz nálam. Így magabiztosabb leszel, ha egyedül kell vezetned. A jó hangulat garantált, nem vagyok egy „kiabálós” típus. :)”
Dear Students! If you would like to drive in English language please contact me via email: keszpet7@gmail.com Thank you!

Krizsanicsné Torda Veronika
Kia
Krizsanicsné Torda Veronika vagyok, 1966-os évjáratú. Kicsi gyermekkorom óta szenvedélyem a közlekedés: bicikli, kismotor, és - amint a korom engedte -, az autózás. 1984 óta van jogosítványom, 1994-ben végeztem el a szakoktatói tanfolyamot. 1995. április 12-én kezdtem el a szakmát művelni. 2011-ig főállásban oktattam. Eközben elvégeztem egy felsőfokú szakképzést, és okleveles szociális munkás is lettem. 2011 július óta ez a főállásom. Jelenleg másodállásban oktatok egyéni vállalkozóként. Délután 16.00-tól este 20.00-ig dolgozom hétköznapokon, illetve szükség szerint szombatonként is. Most egy 2021. évjáratú 1,6 benzines, mechanikus váltóval rendelkező KIA Sportage-vel oktatok. Célom nemcsak az, hogy a jogosítvány megszerzésében segítséget nyújtsak a tanulóknak, hanem megtanítsam őket kulturáltan, udvariasan, biztonságosan közlekedni.

Mayer Attila
Hyundai Matrix
A nevem Mayer Attila, 50 éves vagyok, 32 éves gépjárművezető múlttal. 6 éve dolgozom szakoktatóként, 5 éve vagyok főállású járművezető szakoktató. Hétfőtől-péntekig tanítok gépjármű vezetést, reggel 07.00 -19.30 óráig. Hétvégén csak vizsga felkészítést végzek. Idegen nyelvű oktatást is vállalok. 2022-ben elvégeztem a szakinstruktori (vezetéstechnikai tréner) szaktanfolyamot. 2023-tól a BME szakoktató szakon kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat.

Molnár György
Suzuki Wagon R+
Molnár György Miklós vagyok. 43 év tapasztalatával, szívvel-lélekkel igyekszem a közúti közlekedés rejtelmeibe bevezetni tanulóimat. Célom, hogy a nálam megszerzett vezetői engedéllyel önállóan, balesetmentesen, ugyanakkor dinamikusan tudj részt venni a mindennapi forgalomban. Hétvégén is lehetőséget biztosítok gyakorlásra. Barátsággal fogadlak, várom jelentkezésedet!

Neu József
Renault Megane, Scenic
Neu József Károly vagyok, húsz éve tanítok kezdő járművezetőket automata és manuális váltóval szerelt járművekkel. Célom és a kollégáim célja, hogy a közlekedést mindenki számára biztonságosabbá tegyük. Fontos számunkra, hogy mindenki egyben és egészségesen érjen haza.

Regenyei Csaba
Toyota Yaris
Regenyei Csaba vagyok, 1982 óta dolgozom közlekedési szakoktatóként. Szeretném a közlekedési ismereteket úgy átadni a tanulóknak, hogy azokat magukévá tegyék és később önállóan alkalmazhassák a közlekedés legnagyobb biztonsága érdekében. Arra törekszem, hogy olyan autóvezetők legyenek, akik példát is adnak másoknak a szabálykövető közlekedéssel.

Rein Ferenc
Nissan Almera
Rein Ferencnek hívnak. 2005-ben szereztem meg az oktatói diplomámat. 2022-ben csatlakoztam a Magyar Autóklub Autósiskola csapatához. Igyekszem munkámmal az iskola magas szintű képzését tovább erősíteni és segíteni a tanulókat, hogy a jogosítvány megszerzése után önállóan is megállják a helyüket a közúti közlekedésben.

Tengeri Attila
Suzuki Vitara
Kedves vezetni vágyók! Ha kellemes, kulturált hangulatban, légkörben szeretnél megtanulni vezetni, közlekedni egy nem dohányzó tiszta autóban, egy magára és környezetére egyaránt igényes oktatótól, akkor írj, hívj bizalommal. Rendelkezem automata (seat cordoba), és manuális váltós (seat ibiza, diesel) autóval is.

Tengeri Szonja
Seat Ibiza
Sziasztok! Sok szeretettel várok mindenkit, aki szeretne megtanulni biztonságosan, magabiztosan vezetni, a szabályokat átfogóan megérteni és azokat készségszinten alkalmazni, manuális vagy akár automata autón, mindezt kellemes hangulatban. Igyekszem átadni és elmélyíteni az információkat, nagy hangsúlyt fektetve az alapokra, hogy “tanulóim” megfelelő tudással és önbizalommal rendelkező, biztonságos és felelősségteljes társak lehessenek az önálló közúti közlekedésben. Autóim barátságosak és segítőkészek. Keressetek bizalommal!

Zelei László
Fiat Panda
Zelei László gépjárművezető szakoktató vagyok. Oktató autóm típusa egy benzines, manuális Fiat Panda. Gyakorlati vezetési napok: hétfő-péntek: 7:00-17:00 h, szombat-vasárnap: megbeszélés szerint. Napközbeni oktatásra (délelőtt, kora délután) rugalmasabb időpontfoglalás lehetséges. Találkozási pont: Magyar Autóklub tanpálya.

Révész Szabolcs
Hyundai i30, Toyota Auris
Sziasztok! Révész Szabolcs Zoltán vagyok. 2007-ben szereztem meg a jogosítványom, azóta folyamatosam vezetek is. A célom az, hogy úgy tanítsalak meg titeket vezetni, hogy az autóvezetés technikáját és a közelekedési szabályokat önállóan, biztonságosan és legfőképpen magabiztosan elsajátítsátok/megtanuljátok, és ezeket tudjátok is alkalmazni miután sikeres forgalmi vizsgát tettetek. Manuális váltos és automata váltos autóval is oktatok. Manuális Hyundai i30 1.4 Benzin 2014-es évjaratú, Automata Toyota Auris 1.8 Hybrid 2017-es évjártú. Oktatok: H-P 7:30-19:30. között (Néha hétvégén).

Kovács Gergely

Kapcsolat, információ:

 • Képzési hely: Magyar Autóklub Budapesti Autósiskola
 • Cím: 1043 Budapest, Berda József u. 15.
 • Ügyfélfogadás: kedd, szerda, csütörtök: 08.00-15.30 h; péntek: 08.00-14.30 h
 • Telefon: +36-1/ 345-1643, +36-20/282-3313
 • E-mail: bp.autosiskola@autoklub.hu
 • Iskolavezető: Fehérné Polcz Melinda

Vizsga sikerességi mutató (VSM)

2024. I. negyedév

 • Átlagos képzési óraszámok: 154,94%
 • Vizsga sikerességi mutató: elmélet: 60,47%, gyakorlat: 61,54%
 • Képzési költség: 411.500 Ft

A honlapon szereplő tájékoztatás nem minősül szerződéses ajánlatnak.