188

Kedvezmények

Korszerű eszközök, felkészült szakemberek és kedvező árak várják Önt szervizeinkben!

Jelen vagyunk
az ország 44 pontján

Ózonos utastér fertőtlenítés csak 5 500 Ft-ért!

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag, amely a tisztítás során elbomlik, így az autó utastere és a klímarendszer is tiszta és szagmentes lesz.

 • Az eljárás során elpusztulnak a baktériumok, vírusok, gombák és olyan apró élősködők, mint például az atkák. Különösen ajánlott vírusjárvány alatt a hatékonyabb megelőzés érdekében.
 • A tisztítás során nem kell megbontani a szellőzőrendszert, az ózongáz behatol a legszűkebb helyekre is és egyenletesen fertőtlenít.
 • A fertőtlenítés teljesen vegyszermentesen és környezetbarát módon történik, nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló, esetlegesen káros anyagoktól, így a vegyszerre érzékenyek (allergiások, kisgyermekek) számára különösen ajánlott.
 • Az ózontechnológia nem hagy maga után semmilyen nyomot vagy foltot, de folt eltávolítására nem alkalmas.
 • A fertőtlenítés kb. 40-60 percet vesz igénybe, amely során eltávolítjuk a teljes utastérből a kellemetlen szagokat, így szinte 100%-ban megszűnik a cigaretta vagy kisállat okozta szag.

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!

Kedvezményes olajcsere

Érdemes az autógyártók által előírt motorolajcsere-periódust figyelembe venni járművünk karbantartásánál, ez a periódus pedig típustól, évjárattól függően lehet 15.000 – 50.000 km vagy 1 év (amelyiket előbb elérjük!). Nem éri meg elhanyagolni ezt a rendszeres karbantartási feladatot, hiszen a motor a legértékesebb része az autónknak.

Javasoljuk, hogy szervizeinkben, szakembereink által végeztesse el az olajcserét, hiszen nem mindegy, milyen motorolaj kerül az autójába! Továbbá a használt motorolaj veszélyes hulladék, amelynek megfelelő kezeléséről megfelelően gondoskodunk a környezetünk védelme érdekében.

November 30-ig 10% kedvezményt biztosítunk a nálunk vásárolt olaj és olajszűrő árából!

Ne feledje, hogy Klubtagjaink* 15% kedvezményt kapnak a munkadíjából!

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott szervizpontunk bármelyikén!

Az ajánlat 2023.10.01. és 2023.11.30. között érvényes.

*Kivéve Bónusz tagok (10%).

Akciós futómű műszeres állítás

Ne engedje ki a kezéből az irányítást!

Ha autójának megváltozik vagy bizonytalanná válik az úttartása, vagy az átlagosnál erősebben kopik az abroncs, vagy ha kopogó hangot hall menet közben, ne késlekedjen, mielőbb forduljon szakemberhez!

Nem csak arról van szó, hogy hamarabb elhasználódnak autónk alkatrészei, de akár balesetet is okozhatunk, ha kanyarodáskor vagy fékezésnél nem viselkedik kiszámíthatóan járművünk. Ajánlott továbbá új téli vagy nyári gumiabroncs vásárlás esetén, vagy akár kerékváltáskor autószerelőhöz fordulni, hiszen az útviszonyok (kátyú, padka) és a használat következtében elkerülhetetlenül elállítódik a futómű.

Ellenőriztesse rendszeresen gépjárműve futóművét!

Tapasztalt autószerelőink várják bejelentkezését a kijelölt pontokon, és most november 30-ig akciósan, 15% kedvezménnyel elvégzik a szakszerű műszeres futóműbeállítást.

Klubtagoknak további 5% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból!

Az akcióban résztvevő szervizpontok listája az alábbi linken érhető el

Az ajánlat 2023.09.01. és 2023.11.30. között érvényes.

Lásson tisztán!

Az ablaktörlő állapotára csak akkor szentelünk figyelmet, ha már végképp nem látunk ki a gépjármű szélvédőjén. Ez nagy hiba!

Az ablaktörlő külső környezeti hatások miatt folyamatosan károsodik és sérül, így a funkcióját nem képes egy idő után maximálisan ellátni. Foltosan, csíkosan törli a szélvédőt, ezzel csökkenti a kilátási perifériát.

Vegye saját kezébe az Ön és Családja biztonságát és cseréltesse le elhasznált ablaktörlőjét! Most 15% kedvezménnyel kínáljuk minden ablaktörlő lapátunkat!

Időpontért keresse 25 szervizpontunk bármelyikét!

Az ajánlat 2023.09.01. és 2023.11.30. között érvényes.

Vásárolja meg nálunk autója akkumulátorát!

Az akkumulátor kapacitása és állapota az évek során folyamatosan romlik. Abban az esetben, ha a motor indításánál a töltéskör visszajelzőknél hibát észlel, javasoljuk az akkumulátor és töltéskör bevizsgáltatását!

Ne várja meg, míg kellemetlen helyzetbe sodorja egy nem megfelelő állapotú akkumulátor! Most szervizpontjainkon 5% kedvezménnyel vásárolhat a gépjárműve típusának megfelelő akkumulátort!*

Abban az esetben, ha cserére szorul, ingyenesen biztosítottuk Önnek töltéskör diagnosztikát. Ne feledje, hogy Klubtagjaink* 15% kedvezményt kapnak az akkumulátor beszerelés munkadíjából!

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott szervizpontunk bármelyikén!

Az ajánlat 2023.10.01. és 2023.12.31. között érvényes.

*Kivéve Bónusz tagok (10%).

Fék- és lengéscsillapító műszeres vizsgálat

Profi fékpadjaink szenzorai előtt semmilyen rendellenesség nem marad titokban!

Annak érdekében, hogy a gépjármű lengéscsillapítói és fékberendezése hatékonyan (szabályzásnak megfelelően) működjenek, javasoljuk azok műszeres ellenőrzését. A jól működő egységek nem azt jelentik, hogy nem kell karbantartani vagy cserélni a kopott, elhasználódott alkatrészeket.

December 15-ig kedvezményesen végezzük járművén a fék- és lengéscsillapító mérést!

 • Személygépkocsik esetében: bruttó 6 500 Ft
 • Tehergépkocsik esetében: bruttó 7 500 Ft

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott pontunkon!

Az ajánlat 2023.10.01. és 2023.12.15. között érvényes!

Téli átvizsgálás

Az autótulajdonosok többsége évi két alkalommal cserélteti le a kereket járművén a szezonnak megfelelően. Érdemes egy teljes átvizsgálással is összekötni a műveletet, hisz gyakran az apró hibák kijavításával megelőzhetők a nagyobb alkatrészkárosodások, vagy akár balesetveszélyes helyzetek is.

A téli átvizsgálás tartalmazza a megbontás nélküli:

 • fék,
 • futómű,
 • folyadékok,
 • gumiabroncsok,
 • világítások,
 • ablaktörlők
 • ablakmosók
 • karosszériasérülések (alvázvédelem sérülések) felmérését.

Az átvizsgálás várhatóan 30 percet vesz igénybe.

November 30-ig akciós áron, 15% kedvezménnyel végezzük el járműve téli átvizsgálását!

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott pontunkon, amennyiben Klubtagunk, további 5% kedvezményt biztosítunk!

Javasoljuk, hogy az Ön és a családja biztonsága érdekében a téli átvizsgálás mellé, vegye igénybe a fék- és lengéscsillapító mérés akciónkat is!

Az ajánlat 2023.10.01. és 2023.11.30. között érvényes!

Ne felejtse el lecseréltetni nyári gumiját!

Belegondolt már abba, hogy autója csupán 4 tenyérnyi felületen érintkezik az úttesttel? Ezen a pár négyzetcentiméteren, a tapadáson múlik járművünk irányíthatósága, és így áttételesen akár az életünk is. Ne felejtse el idejében lecseréltetni nyári gumiabroncsát télire!

A nyári gumik tapadnak a meleg aszfalton, a hidegben azonban merevvé válnak, elveszítik a tapadó-képességüket és nem tartják biztonságosan az autónkat az aszfalton. Ne bízza a szerencsére, vegye saját kezébe az Ön és Családja biztonságát!

Abban az esetben, ha komplett (összeszerelt felni és abroncs) kerekeket váltunk, javasolt azok centrírozottságának ellenőrzése is. A hosszú élettartamú futómű alkatrészek és a biztonságos közlekedés egyik titka ebben is rejlik! A fentiek kiegészítéseként a keréknyomás folyamatos ellenőrzése is ajánlott.

Jelentkezzen be mielőbb időpontért 25 szervizpontunk bármelyikén! Klubtagjaink számára 5-15% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból, kivéve Bónusz tagok (10%).