188

Kedvezmények

Aktuális akcióink

Jelen vagyunk
az ország 43 pontján

Klímakarbantartás

A gépjármű klímaegysége rendszeresen igényli a karbantartást, tisztítást annak érdekében, hogy üzembiztosan tudjon üzemelni és a hatékonysága a maximumon legyen.

Ellenőrizni kell a hűtőközeg mennyiségét egyrészt a természetes elpárolgás miatt, másrészt extrém esetekben szivárgás is állhat a háttérben sérülésekből, korrózióból fakadóan. Korrózió nem megfelelő karbantartás, javítás eredményeképp keletkezik. Nagy jelentősége van a szárítószűrő rendszeres cseréjének is. A szárítószűrő cseréje (ha a gyártó másképp nem rendelkezik) kétévente javasolt.

A klímaellenőrzés vagy töltés díjából Klubtagjainknak 15% munkadíjkedvezményt biztosítunk.

Akció!


Ha nálunk tölteti vagy ellenőrizteti autója klímáját, az ózonos utastérfertőtlenítést (Ózon-Maker) 2350 Ft helyett 1500 Ft-ért végezzük el! Az akció szeptember 30-ig elérhető. Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén.

Klímatöltés pollenszűrő cserével

A pollenszűrő cseréje 15 000 km-ként vagy évente javasolt, de ez természetesen függ a felhasználási körülményektől is. Ha betartjuk az előírt cseréket, akkor nagy valószínűséggel elkerülhetjük autónkban a kellemetlen szagokat, a szélvédő túlzott párásodását, és esetlegesen a belső ventilátor idő előtti meghibásodását (a pollenszűrő nem csak a levegőben lévő pollenek kiszűrésére alkalmas, a nem kívánt nagyobb anyagdarabkákat is megfogja a levegőből (például falevél).

Amennyiben klíma töltését nálunk rendeli meg, úgy a pollen szűrőből 15% kedvezményt biztosítunk! Továbbá ne feledje, Klubtagjaink minden szervizszolgáltatásunkból 15% munkadíjkedvezményt kapnak!

Az akció augusztus 31-ig elérhető. Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén.

Ózon Maker, a vegyszer nélküli utastér fertőtlenítő

Az autó klímaberendezésének rendszeres karbantartása mellett is előfordulhatnak kellemetlen szagok az utastérben a jármű használatához kapcsolódóan. Ezeket a szagokat az utastérben megtelepedett gombák, spórák, baktériumok okozzák, amelyek veszélyes légúti betegségek kialakulását is elősegíthetik.

A fertőtlenítés teljes egészében vegyszerfelhasználás nélkül és környezetbarát módon történik, nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló, esetlegesen káros anyagoktól, így allergiások számára kimondottan ajánlott. Ha gyermekének kedvenc plüssállatai vagy akár a sokat használt takarója, kispárnája is az autóban marad, ezzel az eljárással azok is fertőtlenítve lesznek.

Az ózontechnológia nem hagy maga után semmilyen nyomot vagy foltot, de folt eltávolítására nem alkalmas. Az ózonos utastér fertőtlenítés ára 2350 Ft. A szolgáltatás árából Klubtagjaink 15% kedvezményt kapnak.

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén.