188

Kedvezmények

Korszerű eszközök, felkészült szakemberek és kedvező árak várják Önt szervizeinkben!

Jelen vagyunk
az ország 43 pontján

Ózonos utastér fertőtlenítés csak 5 500 Ft-ért!

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag, amely a tisztítás során elbomlik, így az autó utastere és a klímarendszer is tiszta és szagmentes lesz.

  • Az eljárás során elpusztulnak a baktériumok, vírusok, gombák és olyan apró élősködők, mint például az atkák. Különösen ajánlott vírusjárvány alatt a hatékonyabb megelőzés érdekében.
  • A tisztítás során nem kell megbontani a szellőzőrendszert, az ózongáz behatol a legszűkebb helyekre is és egyenletesen fertőtlenít.
  • A fertőtlenítés teljesen vegyszermentesen és környezetbarát módon történik, nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló, esetlegesen káros anyagoktól, így a vegyszerre érzékenyek (allergiások, kisgyermekek) számára különösen ajánlott.
  • Az ózontechnológia nem hagy maga után semmilyen nyomot vagy foltot, de folt eltávolítására nem alkalmas.
  • A fertőtlenítés kb. 15-30 percet vesz igénybe, amely során eltávolítjuk a teljes utastérből a kellemetlen szagokat, így szinte 100%-ban megszűnik a cigaretta vagy kisállat okozta szag.

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!

Kedvezményes olajcsere

Érdemes az autógyártók által előírt motorolajcsere-periódust figyelembe venni járművünk karbantartásánál, ez a periódus pedig típustól, évjárattól függően lehet 10.000 – 30.000 km vagy 1 év (amelyiket előbb elérjük!). Nem éri meg elhanyagolni ezt a rendszeres karbantartási feladatot, hiszen a motor a legértékesebb része az autónknak.

Javasoljuk, hogy szervizben, szakemberekkel végeztesse el az olajcserét, hiszen nem mindegy, milyen motorolaj kerül a kocsinkba! Továbbá a használt motorolaj veszélyes hulladék, amelynek megfelelő kezelése szükséges környezetünk védelme érdekében.

Május 31-ig 10% kedvezményt biztosítunk a nálunk vásárolt olaj és olajszűrő árából!

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott szervizpontunk bármelyikén!

Az ajánlat 2024.03.01. és 2024.05.31. között érvényes.

Akciós futómű műszeres állítás

Ne engedje ki a kezéből az irányítást!

Ha autójának megváltozik vagy bizonytalanná válik az úttartása, vagy az átlagosnál erősebben kopik az abroncs, vagy ha kopogó hangot hall menet közben, ne késlekedjen, mielőbb forduljon szakemberhez!

Nem csak arról van szó, hogy hamarabb elhasználódnak autónk alkatrészei, de akár balesetet is okozhatunk, ha kanyarodáskor vagy fékezésnél nem viselkedik kiszámíthatóan járművünk. Ajánlott továbbá új téli vagy nyári gumiabroncs vásárlás esetén, vagy akár kerékváltáskor autószerelőhöz fordulni, hiszen az útviszonyok (kátyú, padka) és a használat következtében elkerülhetetlenül elállítódik a futómű.

Ellenőriztesse rendszeresen gépjárműve futóművét!

Tapasztalt autószerelőink várják bejelentkezését a kijelölt pontokon, és most május 31-ig akciósan, 15% kedvezménnyel elvégzik a szakszerű műszeres futóműbeállítást.

Klubtagoknak további 5% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból!

Az akcióban résztvevő szervizpontok listája az alábbi linken érhető el

Az ajánlat 2024.03.01. és 2024.05.31. között érvényes.

Lásson tisztán!

Az ablaktörlő állapotára csak akkor szentelünk figyelmet, ha már végképp nem látunk ki a gépjármű szélvédőjén. Ez nagy hiba!

Az ablaktörlő külső környezeti hatások miatt folyamatosan károsodik és sérül, így a funkcióját nem képes egy idő után maximálisan ellátni. Foltosan, csíkosan törli a szélvédőt, ezzel csökkenti a kilátási perifériát.

Vegye saját kezébe az Ön és Családja biztonságát és cseréltesse le elhasznált ablaktörlőjét! Most 15% kedvezménnyel kínáljuk minden ablaktörlő lapátunkat!

Időpontért keresse szervizpontjaink bármelyikét!

Az ajánlat 2024.03.01. és 2024.05.31. között érvényes.

Ne felejtse el lecseréltetni téli gumiját!

Ha a hőmérséklet tartósan 7 °C fölé emelkedik, ideje lecserélni a téli gumikat a melegebb időben jobban tapadó és biztonságosabb nyári abroncsokra.

A téli abroncs nyári körülmények között hosszabb fékúttal, rosszabb menetdinamikával rendelkezik. Ne bízza a szerencsére, vegye saját kezébe az Ön és Családja biztonságát!

Abban az esetben, ha komplett (összeszerelt felni és abroncs) kerekeket váltunk, javasolt azok centrírozottságának ellenőrzése is. A hosszú élettartamú futómű alkatrészek és a biztonságos közlekedés egyik titka ebben is rejlik! A fentiek kiegészítéseként a keréknyomás folyamatos ellenőrzése is ajánlott.

Jelentkezzen be mielőbb időpontért 29 szervizpontunk bármelyikén! Klubtagjaink számára 15% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból*.

*Kivéve Bónusz tagok (10%)

Klímatöltés vagy ellenőrzés esetén az utastér-fertőtlenítése csupán 3500 Ft!

A gépjármű klímaegysége rendszeresen igényli a karbantartást, tisztítást annak érdekében, hogy üzembiztosan tudjon üzemelni és a hatékonysága a maximumon legyen.

Ellenőrizni kell a hűtőközeg mennyiségét egyrészt a természetes elpárolgás miatt, másrészt extrém esetekben akár szivárgás is állhat a háttérben sérülésekből, korrózióból fakadóan. Korrózió a nem megfelelő karbantartás, javítás eredményeképp keletkezik. Nagy jelentősége van a szárítószűrő rendszeres cseréjének is. A szárítószűrő cseréje (ha a gyártó másképp nem rendelkezik) kétévente javasolt.

A klímaellenőrzés vagy -töltés díjából Klubtagjainknak 15% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*

Ha nálunk tölteti vagy ellenőrizteti autója klímáját, az ózonos utastér-fertőtlenítést (Ózon-Maker) 3500 Ft-ért veheti igénybe!

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!

Az ajánlat 2024.04.02. és 2024.09.30. között érvényes.

*Kivéve Bónusz tagok (10%).

Elhasználódott pollenszűrő csere

A pollenszűrő cseréje javasolt évente, vagy minden megtett 15 000 km után, de ez természetesen függ a felhasználási körülményektől is. Ha betartjuk az előírt cserét, akkor nagy valószínűséggel elkerülhetjük az autónkban a kellemetlen szagokat vagy a szélvédő túlzott párásodását, és esetlegesen a belső ventilátor idő előtti meghibásodását. (A pollenszűrő nem csak a levegőben lévő pollenek kiszűrésére alkalmas, de a nem kívánt nagyobb anyagdarabkákat is megfogja a levegőből (pl. falevél)).

Cserélje le autójában az elhasználódott pollenszűrőt időben. A rendszeres pollenszűrő csere elengedhetetlen ahhoz, hogy a szűrő megőrizze a hatékonyságát.

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!