188

Kedvezmények

Korszerű eszközök, felkészült szakemberek és kedvező árak várják Önt szervizeinkben!

Jelen vagyunk
az ország 44 pontján

Ózonos utastér fertőtlenítés csak 5 500 Ft-ért!

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag, amely a tisztítás során elbomlik, így az autó utastere és a klímarendszer is tiszta és szagmentes lesz.

  • Az eljárás során elpusztulnak a baktériumok, vírusok, gombák és olyan apró élősködők, mint például az atkák. Különösen ajánlott vírusjárvány alatt a hatékonyabb megelőzés érdekében.
  • A tisztítás során nem kell megbontani a szellőzőrendszert, az ózongáz behatol a legszűkebb helyekre is és egyenletesen fertőtlenít.
  • A fertőtlenítés teljesen vegyszermentesen és környezetbarát módon történik, nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló, esetlegesen káros anyagoktól, így a vegyszerre érzékenyek (allergiások, kisgyermekek) számára különösen ajánlott.
  • Az ózontechnológia nem hagy maga után semmilyen nyomot vagy foltot, de folt eltávolítására nem alkalmas.
  • A fertőtlenítés kb. 40-60 percet vesz igénybe, amely során eltávolítjuk a teljes utastérből a kellemetlen szagokat, így szinte 100%-ban megszűnik a cigaretta vagy kisállat okozta szag.

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!

Ne felejtse el lecseréltetni téli gumiját!

Ha a hőmérséklet tartósan 7 °C fölé emelkedik, ideje lecserélni a téli gumikat a melegebb időben jobban tapadó és biztonságosabb nyári abroncsokra.

A téli abroncs nyári körülmények között hosszabb fékúttal, rosszabb menetdinamikával rendelkezik. Ne bízza a szerencsére, vegye saját kezébe az Ön és Családja biztonságát!

Abban az esetben, ha komplett (összeszerelt felni és abroncs) kerekeket váltunk, javasolt azok centrírozottságának ellenőrzése is. A hosszú élettartamú futómű alkatrészek és a biztonságos közlekedés egyik titka ebben is rejlik! A fentiek kiegészítéseként a keréknyomás folyamatos ellenőrzése is ajánlott.

Jelentkezzen be mielőbb időpontért 27 szervizpontunk bármelyikén! Klubtagjaink számára 15% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból*.

*Kivéve Bónusz tagok (10%)

Vásárolja meg nálunk autója akkumulátorát!

Az akkumulátor kapacitása és állapota az évek során folyamatosan romlik. Abban az esetben, ha a motor indításánál a töltéskör visszajelzőknél hibát észlel, javasoljuk az akkumulátor és töltéskör bevizsgáltatását!

Ne várja meg, míg kellemetlen helyzetbe sodorja egy nem megfelelő állapotú akkumulátor! Most szervizpontjainkon 5% kedvezménnyel vásárolhat a gépjárműve típusának megfelelő akkumulátort!

Abban az esetben, ha cserére szorul, ingyenesen biztosítunk Önnek töltéskör diagnosztikát. Ne feledje, hogy Klubtagjaink 15% kedvezményt kapnak az akkumulátor beszerelés munkadíjából! *

Időpontért jelentkezzen be 29 szervizpontunk bármelyikén!

Az ajánlat 2023.06.01. és 2023.07.31. között érvényes.

*Kivéve Bónusz tagok (10%).

Klímatöltés vagy ellenőrzés esetén az utastér-fertőtlenítése csupán 3500 Ft!

A gépjármű klímaegysége rendszeresen igényli a karbantartást, tisztítást annak érdekében, hogy üzembiztosan tudjon üzemelni és a hatékonysága a maximumon legyen.

Ellenőrizni kell a hűtőközeg mennyiségét egyrészt a természetes elpárolgás miatt, másrészt extrém esetekben akár szivárgás is állhat a háttérben sérülésekből, korrózióból fakadóan. Korrózió a nem megfelelő karbantartás, javítás eredményeképp keletkezik. Nagy jelentősége van a szárítószűrő rendszeres cseréjének is. A szárítószűrő cseréje (ha a gyártó másképp nem rendelkezik) kétévente javasolt.

A klímaellenőrzés vagy -töltés díjából Klubtagjainknak 15% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*

Ha nálunk tölteti vagy ellenőrizteti autója klímáját, az ózonos utastér-fertőtlenítést (Ózon-Maker) 3500 Ft-ért veheti igénybe!

Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!

Az ajánlat 2023.04.01. és 2023.09.30. között érvényes.

*Kivéve Bónusz tagok (10%).

Indulás előtt nézesse át autóját, hogy az utazás élmény és ne rémálom legyen!

Mielőtt hosszabb útra indulunk egy gyors átvizsgálással jelentős összeget takaríthatunk meg, hisz gyakran az apró hibák kijavításával megelőzhetők a nagyobb alkatrészkárosodások, a kellemetlen meglepetések vagy akár a balesetveszélyes helyzetek is.

Annak érdekében, hogy az utazás élmény és ne rémálom legyen, kérje pontjainkon szolgáltatásunkat! Az utazás előtti átvizsgálás tartalmazza a megbontás nélküli fék, futómű, folyadékok, gumiabroncsok, világítások, ablaktörlők, ablakmosók és karosszériasérülések (alvázvédelem sérülések) felmérését.

Most 15% kedvezménnyel, 9990 Ft-ért végezzük el járműve átvizsgálását!

Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott pontunkon, amennyiben Klubtagunk, további 5% kedvezményt biztosítunk!

Az ajánlat 2023.06.01. és 2023.07.31. között érvényes.

Klímatöltés pollenszűrő cserével

A pollenszűrő cseréje javasolt évente, vagy minden megtett 15 000 km után, de ez természetesen függ a felhasználási körülményektől is. Ha betartjuk az előírt cserét, akkor nagy valószínűséggel elkerülhetjük az autónkban a kellemetlen szagokat vagy a szélvédő túlzott párásodását, és esetlegesen a belső ventilátor idő előtti meghibásodását. (A pollenszűrő nem csak a levegőben lévő pollenek kiszűrésére alkalmas, de a nem kívánt nagyobb anyagdarabkákat is megfogja a levegőből (pl. falevél).

Amennyiben klímatöltését nálunk veszi igénybe, úgy a pollenszűrő árából 15% kedvezményt biztosítunk!

Az ajánlat 2023.05.01. és 2023.08.31. között érvényes. Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!