188

Kedvezmények

Aktuális akcióink

Jelen vagyunk
az ország 44 pontján

Ne engedje ki a kezéből az irányítást!

Ha autójának megváltozik vagy bizonytalanná válik az úttartása, ha az átlagosnál erősebben kopik az abroncs, vagy ha kopogó hangot hall menet közben, ne késlekedjen, mielőbb forduljon szakemberhez.

Nem csak arról van szó, hogy hamarabb elhasználódnak autónk alkatrészei, de akár balesetet is okozhatunk, ha kanyarodáskor vagy fékezésnél nem viselkedik kiszámíthatóan járművünk. Ajánlott továbbá új téli vagy nyárigumi vásárlás esetén, vagy akár kerékváltáskor autószerelőhöz fordulni, hiszen az útviszonyok (kátyú, padka) és a használat következtében elkerülhetetlenül elállítódik a futómű.

Ellenőriztesse rendszeresen gépjárműve futóművét! A Magyar Autóklub tapasztalt autószerelői az ország 24 pontján várják jelentkezését, és most december 20-ig akciósan 15% kedvezménnyel elvégzik a szakszerű műszeres futóműbeállítást. Klubtagoknak további 5% kedvezményt biztosítunk! Előzetes bejelentkezés szükséges, a munka autótípustól és állapottól függően körülbelül 30 percet vesz igénybe.

Téli átvizsgálás

A legtöbben évi két alkalommal cserélünk kereket autónkon a szezonnak megfelelően. Ezen alkalommal érdemes egy teljes átvizsgálással is összekötni a műveletet, hisz gyakran az apró hibák kijavításával megelőzhetők a nagyobb alkatrészkárosodások vagy akár balesetveszélyes helyzetek is.

Az átvizsgálás tartalmazza a megbontás nélküli fék, futómű, folyadékok, gumiabroncsok, világítások, ablaktörlők, ablakmosók, karosszériasérülések (alvázvédelem sérülések) felmérését.

December 20-ig akciós áron 5500 forintért végezzük járműve téli átvizsgálását 44 szerviz- és vizsgapontunk bármelyikén. Időpontért jelentkezzen be a kiválasztott pontunkon, amennyiben Klubtagunk, további 15 % kedvezményt biztosítunk! Az átvizsgálás várhatóan 30 percet vesz igénybe.