188

Fenntartható közlekedés? IGEN!

Fenntartható közlekedés? IGEN!

Legyen klubtagunk és élvezze a díjmentes és kedvezményes szolgáltatások tömkelegét mindössze évi 19.900 Ft-ért (Standard kategória), és spórolja meg ennek akár a többszörösét!

Mit nyújt az Autóklub?

Autómentő Sárga Angyalaink éjjel-nappal, az ország egész területén díjmentesen rendelkezésére állnak. Önnek nincs más dolga, mint tárcsázni a 188-as segélyhívó telefonszámot!

Az ország 43 pontján megtalálható szerviz- és vizsgapontjainkon az állandó műszaki akcióink mellett, 15% klubtagi kedvezményben részesül a szervizszolgáltatások munkadíjából, valamint a műszaki vizsga előtti átvizsgálás díjából.

Segítünk megvalósítani álmai utazását az ötlettől a kivitelezésig. Autoclub Travel irodáinkban klubtagi kedvezményekkel intézheti utazását.

Tagsági díjának akár többszörösét is megtakaríthatja, amennyiben csatlakozik Yettel mobilflottánkhoz, valamint kihasználja az OTP Banknál elérhető díjmentes számlanyitási és kedvezményes számlavezetési lehetőséget:

  1. Az OTP Platina Tagság egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi pénzügyek kezelését.
  2. A Yettel mobilflottában pedig a rendkívül kedvező havidíjak mellett klubtagjaink ingyen beszélhetnek egymással akár hűségidő nélkül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy kéthetente friss autós hírekkel, jogi tanácsainkkal és egyedi akciókkal lássuk el Önt!

Évente több alkalommal olvashatja tematikus magazinunkat, az Autóséletet.

Díjmentes jogi tanácsadást nyújtunk a klubtagoknak a közlekedéssel kapcsolatos vitás ügyekben. A szolgáltatás már telefonon is elérhető!

Akár 25% kedvezménnyel vehet részt vezetéstechnikai tréningünkön, ahol megtanítjuk, hogyan irányítsa és tartsa kordában járművét a megváltozott útviszonyok közepette (pl. csúszós, jeges utakon).

Budapesti és zalaegerszegi autósiskoláinkban lehetőséget biztosítunk a jogosítvány megszerzésére is, ahol az elméleti oktatás otthonról, kényelmesen elvégezhető!

A járművekhez kapcsolódó szolgáltatásokon túl -hiszen a szolgáltatások kerékpárral és motorral is igénybe vehetők- folyamatosan azon dolgozunk, hogy a klubtagjaink egyéb, számukra hasznos partnerkedvezményeket is igénybe vehessenek. A teljesség igénye nélkül olyan kedvezményes szolgáltatások tartoznak ide, mint barkácsáruház, papírbolt, virágbolt, étterem, múzeumi kedvezmények stb. További kedvezményadó partnereink eléréséhez kattintson ide!

A fent leírt kedvezmények a Standard klubtagsági kategóriára vonatkoznak. További tagsági kategóriáik részletes megismeréséhez kattintson ide! Kövessen minket Facebook, illetve Instagram oldalainkon is, ahol színes híreket és aktuális információkat osztunk meg követőinkkel.

Klubtagságával a fenntarthatóságon és a költséghatékony autózáson túl fontos lépést tehet afelé, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen járművével az utakon az indulástól a megérkezésig!

Számoljon, döntsön és tegyen Ön is a fenntartható közlekedésért!

Üzemanyag-megtakarítási tippek:

  1. Használja tudatosan a légkondicionálót, ne növelje feleslegesen az autó fogyasztását a klíma működtetésével! Páramentes, nem túl meleg időben, inkább húzza le az ablakokat, és úgy szellőztessen.
  2. Ne melegítse a motort álló helyzetben, az autó beindítását követően pedig azonnal keljen útra! Ha várakozik, parkol stb., ne járassa felelslegesen a motort!
  3. Ne lépje túl a megengedett sebességet! A felesleges és balesetveszélyes száguldozás növeli a motor fogyasztását, egyszersmind a közlekedési szabályok megsértése jelentős bírságot vonhat maga után.
  4. Amennyiben felesleges tárgyakat, csomagokat cipel autójával, számíthat rá, hogy a többletterhelés következtében nagyobb lesz a motor étvágya. Éppen ezért minden olyan holmit pakoljon ki az autóból, amire nincsen szüksége!
  5. Havonta legalább egyszer ellenőrizze az abroncsnyomást! Az indokolatlanul túlfújt köpeny hamarabb tönkremegy, a lapos gumi pedig fokozza az üzemanyag-felhasználást.
  6. Gondoskodjon gépjárműve rendszeres karbantartásáról, és a gyár előírásai alapján, időben végeztesse el az olajok, szűrők, valamint egyéb motorikus alkatrészek cseréjét! A törődést alacsony üzemanyag-fogyasztással és hibátlan működéssel hálálja meg a gépkocsija.
  7. Lehetőség szerint haladjon állandó sebességgel és kerülje a felesleges gyorsításokat! Csak akkor kapcsoljon vissza, ha a domborzati és útviszonyok vagy közlekedési körülmények indokolják!

 

Amennyiben szeretne értesülni legújabb híreinkről, akcióinkról is, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon.