188

Kedvezmények

Vissza

Tánciskola

TÁNCLÁZ Tánciskola

Kedvezmény mértéke:

10 %

1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

telefon: 06 30 815 5837

e-mail: tanc@tanclaz.hu

Nyitva tartás: Hétfő – Vasárnap / 8:00 – 22:00

http://tanclaz.hu

A TÁNCLÁZ Tánciskola fő profilja a társastánc és a versenytánc oktatás. Társas tánc oktatásaink alkalmával a nálunk táncolók egészen a kezdő szinttől ismerkedhetnek meg a klasszikus standard táncok (angol keringő, tango, bécsi keringő, slowfox, quickstep) és a pörgős latin-amerikai táncok (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) alapvető lépéseivel. A nálunk táncolók a kezdő társastánc tanfolyam elvégzése után középhaladó társastánc, haladó társastánc tanfolyamokon, majd ezek után versenytánc előkészítő oktatásokon tanulhatják meg a legfontosabb táncokat és tánctechnikai alapelveket, hogy akár tánciskolánk versenyzőivé is válhatassanak.

A TÁNCLÁZ budapesti latin tánciskola kínálatában a Társastáncok és Versenytáncok mellett az oktatott táncok között szerepel még a Salsa, Boogie-Woogie, Rock and Roll, Hip Hop, Pilates, West Coast Swing, Hastánc, Zumba tánc tanfolyam is.

TÁNCLÁZ Tánciskola

Savoy Garden Táncstúdió Nonprofit KFT.

Kedvezmény mértéke:

10 % bármely bérletünk árából

1132 Budapest, Csanády utca 16.

telefon: 06-20/927-5577

e-mail: info@savoygarden.hu

www.savoygarden.hu; http://savoygarden.hu/orarend/

Savoy Garden – ahol a zene mozgást ölt.

Miért Savoy? A Savoy egy fogalom: ami egykor még egy bálterem volt a 20. század zivataros Harlemében, az mára mindenkinek a táncos esti kikapcsolódást jelenti szerte a világon. Nyüzsgő esték, bigbandek, fáradhatatlan táncosok gyűjtőpontja egy nyüzsgő városban, esetünkben Budapesten. Miért Garden? Mert az autentikus swing táncok mellett udvarába foglal mindenféle táncot és mozgást, ami elősegíti a rekreációt, a szórakozást, a társasági életet, az egészséget és a tanulást. A Savoy Garden Táncstúdió szeretettel vár minden mozogni vágyót gyermektől a seniorig!
2 Terem 15 Tanár 14 Év tapasztalat 22 Táncstílus

Savoy Garden Táncstúdió Nonprofit KFT.