188

Kedvezmények

Vissza

Székesfehérvár

Praktiker

Kedvezmény mértéke:

10% a megjelölt időszakokban

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül.

A kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

A kedvezményes időszakot ide kattintva találja!

BÜSZI Kft.

Kedvezmény mértéke:

10%

8000 Székesfehérvár, Milleniumi út 13.

Telefon: +36-22/314-087, +36-30/781-9278

www.karrendezes.eu

https://www.facebook.com/karrendezes.eu

Irodánk, a BÜSZI Kft. az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik a balesetet szenvedett károsultak kárigényeinek képviseletével. A balesettel összefüggő károk ügyintézését a PSZÁF engedélye alapján végezzük, valamint szakmai felelősségbiztosítás is garantálja ügyfeleink védelmét.

Tevékenységünk: külföldön és belföldön elszenvedett gépjármű károk, súlyos személyi sérüléssel járó balesetekkel összefüggő kárigények összeállítása, érvényesítése, Kártérítéshez szükséges jogosultság tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával, CASCO és vagyonbiztosításon alapuló kárigények szakszerű összeállítása, igazságügyi gépjármű szakértői munkák Az Európai Unió irányelvei szerinti kárrendezés lehetővé teszi a hazainál kedvezőbb feltételek melletti kárrendezést a gépjármű és személyi sérüléses károknál egyaránt.

Belföldön bekövetkezett gépjármű károknál csak a bírósági és független szakértői gyakorlat által is elfogadott avultatást engedjük érvényesíteni.

A Magyar Autóklub tagjai részére ingyenes szaktanácsadást biztosítunk, valamint sikerdíj alapú munkadíjunkból 10% kedvezményt adunk.

Kirst Optika

Kedvezmény mértéke:

10% komplex és teljes tevékenységre

8000 Székesfehérvár, Kossuth Lajos u. 14. (Udvarház Üzletközpontban)

Telefon: 22/328-321

E-mail: kirstoptika@datatrans.hu

Honlap: http://kirstoptika.datatrans.hu

Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00

Szolgáltatásaink: A Kirst Optika tevékenységi körébe tartozik az olyan komplett szemészeti korrekciós eszközkiszolgálás, mely magába foglalja látószerv vizsgálatát, a szükséges szemészeti korrekció megállapítását, a segédeszköz elkészítését (szemüveg, kontaktlencse és tartozékok), valamint annak adaptálását. Teljes körű szemvizsgálat: Optikánkban a szemvizsgálatot diplomás optometrista - kontaktológus végzi a legmodernebb német protokoll szerint. Szemvizsgálati gépparkunk a legjobb, legprecízebb vizsgálatot teszi lehetővé. Szűrővizsgálatok: Szemünk, egészségünk megóvása érdekében nagy hangsúlyt kell fordítanunk minden életkorban a megelőzésre, amit legegyszerűbben rendszeres szűrővizsgálattal érhetünk el.

  • - Diszlexia vizsgálat
  • - Diabéteszes retinophatia vizsgálat
  • - Makula degeneráció megállapítása
  • - Glaukóma (szemnyomás) mérés
  • - Színlátás vizsgálat
  • - Polateszt vizsgálat
  • - Abberációk mérése szűk és tág pupillánál

Pannon Optika Kft.

Kedvezmény mértéke:

10% új szemüveg készítésből + díjmentes látásvizsgálat

8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 13/B.

Telefon: +36-20/946-9789

E-mail: info@pannonoptika.hu

Honlap: pannonoptika.hu

Nyitva tartás: h-p.09:00-17:00 szo.09:00-12:00

A Pannon Optika 1995-ben alakult optikai kisvállalkozás. Szemüvegkészítéssel és javítással, kontaktlencse illesztéssel és betanítással foglalkozunk. A szemüvegkészítéshez díjmentes látásvizsgálattal állunk rendelkezésre. A kontaktlencse kipróbálására adunk lehetőséget.