188

Kedvezmények

Vissza

Sárospatak

Grill Gödör Terasz Étterem

Kedvezmény mértéke:

10% az a la carte éttermi árakból.

3950 Sárospatak, Rákóczi u. 63.

Telefon: +36 30 908 8429

Honlap: www.grillgodor.hu

Nyitvatartás: nyári szezonban

Egy bohém hely mediterrán hangulattal Sárospatak központjában. Kertünk, teraszaink hangulatát a mellettünk lévő Várkert, a Sárospataki Rákóczi Vár látványa, a hűvös nyári szellő és csapolt sör biztosítja.

V. András Étterem és Kávéház

Kedvezmény mértéke:

10% az a la carte éttermi árakból.

3950, Sárospatak, Béla Király tér 3.

Telefon: +36 47/312-415

E-mail: otodikandras@otodikandras.hu

Honlap: otodikandras.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 11.00-16.00.

Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy 1792-ben épült műemlék jellegű házban található. Magát a várost “Bodrog parti Athén”-nak is szokták nevezni, mert a múlt és jelen számos meghatározó tudományos, politikai és közéleti személyisége tanult Sárospatakon. A város kiváló lehetőséget nyújt kulturális- és szabadidőprogramok megszervezésére, amely után szívesen várjuk egy kiadós és ízekben gazdag ebédre illetve vacsorára. Egy nagyobb, négy kisebb terem, egy galéria és kerthelyiség áll a vendégek rendelkezésére. Az étterem 170 fő ellátását tudja biztosítani az épületen belül és további 60 személyét a kerthelyiségben. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeinket, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Az étteremben festmény galéria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkező, híres és elismert festőművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, feLugossy László) képeit mutatja be.

V. András Étterem és Kávéház

Fekete Macska Bisztró és Kávézó

Kedvezmény mértéke:

10% az a la carte éttermi árakból.

3950 Sárospatak, Szent Erzsébet u. 18.

Telefon: +36 30 9535 055

Honlap: www.afeketemacska.hu

Nyitva tartás: hétfő kivételével mindennap

Sárospatak belvárosában, Rákóczi Vártól 100 méterre, a Vízikapuval szemben található a Fekete Macska Bisztró és Kávézó.

Tradicionális magyaros ételeket kínál nagy fagylalt és kávé választékkal.

A Bisztróban 3 szoba 40 fő befogadására alkalmas, amelyben festmény galéria is található (Urbán György, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, FeLugossy László képei található) A fedett teraszon 25 fő, a kerti teraszon 50 fő, az utcai teraszon 35 fő ellátását tudjuk biztosítani.