188

Kedvezmények

Vissza

Ruházati termékek

Wójcik Gyermekdivat Üzlet

Kedvezmény mértéke:

5% a teljes árú Wójcik termékekből

7636 Pécs, Bajcsy - Zs. u. 9. – Forrás Üzletház fsz.

Telefon: 72/215-125

E-mail: info@wojcik.hu

Honlap: www.wojcik.hu

Pécsi székhelyű Kerpol-Tex Kft., mint a márka kizárólagos magyarországi forgalmazója,2006 őszén elkezdte itthon is bevezetni a nemzetközi hírű Wójcik Fashion Group gyermekruházati termékeket. A gyártó cég által gyártott színvonalas gyerekruházat 56 - 158 méretig kapható. Minden Wójcik ruhára jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. Az ár/minőség arány kedvező, a Ceremony alkalmi ruhái pedig igazi hiánypótlást jelentenek a magyar piacon.

IXION 2002 Kft. / Kaméleon Divat

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

4025 Debrecen, Simonffy u, 4-6. Halköz Üzletház

Telefon: +36-30/417-0054

E-mail: ixion2002@t-online.hu

Honlap: https://hu-hu.facebook.com/kameleondivatdebrecen/

Nyitva tartás: Jelenleg zárva!

A Kaméleon divat üzlet palettáján sportosan elegáns, klasszikus és fiatalosan laza ruházati termékek valamint alkalmi modellek egyaránt megtalálhatóak. Üzletünk a mindenkori divattrendnek megfelelő kollekciókat kínál nők és férfiak számára egyaránt. Nagy hangsúlyt fordítunk a vásárlók elégedettségére. Szerintünk akkor jó egy ruházati üzlet, ha ott a vásárló jól érzi magát, szívesen jár vissza, és ajánlja azt ismerőseinek. Célunk a vásárlóink kiszolgálása az igényeiknek megfelelő jó minőségű termékekkel, megfizethető árakon.

High-Lander Kft

Kedvezmény mértéke:

5 % kedvezmény minden termékre (leértékelt termékekre is)

4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. Halköz Üzletház

Telefon: +36-70/605-0405

E-mail: info@high-lander.hu

Honlap: www.high-lander.hu

Nyitva tartás: h-p 10.00 - 18.00, szo:10.00-13.00

Üzletünkben a sporttal és a túrázással kapcsolatos ruházatot, cipőket, kiegészítőket találhatják meg a vásárlóink női, férfi, gyerek kollekciókban. Választékunkkal is törekedünk arra, hogy minél szélesebben ki tudjuk szolgálni a sportosan elegáns viseletet hordók ígényeit, valamint a túrázásra, futásra termékeket keresők ígényeit.

A mi üzletfilozófiánk: szeretjük, ha a vevő jól érzi nállunk magát! Jól érzi magát, mert egy olyan terméket vásárol meg, amit már régen keres, vagy jól érzi magát mert a személyes értékesítés során kap olyan kedvezményeket, amit nem lehet megoldani egy plkasztikkártyához rögzített néhány százalékos kedvezménnyel, jól érzi magát, mert törekszünk arra, hogy olyan információkat adjunk a vevőinknek a termékkel kapcsolatban, amik nagyon fontosak a vásárlás meghozatala előtt.

Style&Quality Kft

Kedvezmény mértéke:

5% minden termékre, 1 fő részére

4031 Debrecen, Szoboszlói u. 30-32.

Telefon: +36-52/750-464

E-mail: mscclothing@gmail.com

Honlap: wwww.modsstore.hu

Nyitva tartás: h-p:10.00-17.00, szo:10.00-13.00

The Mods Store Streetwear - Clothing, Culture, Fashion, Style, Music

A Mods Store Debrecen belvárosában található underground jellegű bolt, amelyben olyan egyedi ruhákat találhatsz, amelyek biztosan nem jönnek veled szembe az utcán! Térj be hozzánk, és találd meg a neked legjobban fekvő stílust!

Facebook: The Mods Store Streetwear