188

Kedvezmények

Vissza

Pécs

Praktiker

Kedvezmény mértéke:

10% a megjelölt időszakokban

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül.

A kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

A kedvezményes időszakot ide kattintva találja!

Mozsonyi Patika

Kedvezmény mértéke:

Egyéb termékek /teák, gyógyvizek, kozmetikumok - Vichy, Eucerin - gyerekápolási cikkek, pelenkák, vitaminok, gyógyászati segédeszközök végösszegéből 10%, a recept nélkül kapható gyógyszerek végösszegéből 5%

7622 Pécs, Bajcsy - Zs. U. 6.

Telefon: 72/315-604

E-mail: mozsonyi@dravanet.hu

Honlap: www.mozsonyi.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 07.00-18.00., Szombat: 07.00-13.00.

Patikánk teljeskörű gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, kötszer, gyógyhatású termékek illetve táplálkozási kiegészítőkből nyújt széleskörű választékot. Kínálatunkat saját termékeinkkel (testápoló,arckrémek,arclemosók, hajszesz, szappan stb.) tesszük színesebbé.

Sz. Graphic Reklámgrafikai Bt

Kedvezmény mértéke:

10%, az arculattervezés, csomagolástervezés, webdesign és reklámfotózás honoráriumából

7632 Pécs, Bimbó utca 21.

Telefon: Telefon: 06(72)/516-024, +36(30)/419-7313

E-mail: grafika@szgraphic.com

Honlap: https://www.szgraphic.com/

Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök: 9.00 - 18.00. Péntek: 9.00 - 12.00.

Az Sz.Graphic Grafikai Stúdió több évtizedes szakmai tapasztalattal áll megrendelői szolgálatában a csomagolás tervezés, a plakáttervezés, az arculattervezés, a grafikai tervezés, a reklámfotózás, és a webdesign terén. Cégünk 100%-ban magyar vállalkozás, amely mögött megbízható, stabil, kreatív alkotói csapat áll. Mind technikailag, mind szakmailag folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit a kor elvárásainak megfelelő legmagasabb szinten elégíthessük ki.

Wójcik Gyermekdivat Üzlet

Kedvezmény mértéke:

5% a teljes árú Wójcik termékekből

7636 Pécs, Bajcsy - Zs. u. 9. – Forrás Üzletház fsz.

Telefon: 72/215-125

E-mail: info@wojcik.hu

Honlap: www.wojcik.hu

Pécsi székhelyű Kerpol-Tex Kft., mint a márka kizárólagos magyarországi forgalmazója,2006 őszén elkezdte itthon is bevezetni a nemzetközi hírű Wójcik Fashion Group gyermekruházati termékeket. A gyártó cég által gyártott színvonalas gyerekruházat 56 - 158 méretig kapható. Minden Wójcik ruhára jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. Az ár/minőség arány kedvező, a Ceremony alkalmi ruhái pedig igazi hiánypótlást jelentenek a magyar piacon.

Doro Ékszer

Kedvezmény mértéke:

vásárlások értékéből 10%, értékbecslés ingyenes

7621 Pécs, Irgalmasok utcája 1.

Telefon: +36-30/560-9306

E-mail: info@doroekszer.hu

Honlap: doroekszer.hu

Nyitva tartás: Héfő-Péntek: 10.00-18.00. Szombat: 10.00-13.00.

Szeretünk tervezni, alkotni, ráhangolódni a Kunschaft kívánságára, szeretjük a műhelyszagot, majd végül örömmel szemléljük tűzből, vízből született „gyermekünket”.

Számunkra fontos, hogy legtöbb ékszerünket felvásárolt ezüstből, aranyból készítjük, így nem mélyítjük tovább az ökológiai lábnyomot.

A mi szakmánk úgynevezett bizalmi szakma. A kedves Kunschaft elhozza hozzánk egy-egy féltett kincsét, megjavítjuk, újraélesztjük azt. Esetleg van egy terve és ránk bízza, hogy azt némi művészi szabadsággal élve megvalósítsuk. Örülünk neki, hogy 20 éve dolgozhatunk benne, annak sokféle szegmensét végigjárva mind Magyarországon, mind külföldön.