188

Kedvezmények

Vissza

Kárrendezési iroda

BÜSZI Kft.

Kedvezmény mértéke:

10%

8000 Székesfehérvár, Milleniumi út 13.

Telefon: +36-22/314-087, +36-30/781-9278

www.karrendezes.eu

https://www.facebook.com/karrendezes.eu

Irodánk, a BÜSZI Kft. az országban elsőként, 1994 óta foglalkozik a balesetet szenvedett károsultak kárigényeinek képviseletével. A balesettel összefüggő károk ügyintézését a PSZÁF engedélye alapján végezzük, valamint szakmai felelősségbiztosítás is garantálja ügyfeleink védelmét.

Tevékenységünk: külföldön és belföldön elszenvedett gépjármű károk, súlyos személyi sérüléssel járó balesetekkel összefüggő kárigények összeállítása, érvényesítése, Kártérítéshez szükséges jogosultság tisztázása az iroda igazságügyi gépjármű szakértőjének bevonásával, CASCO és vagyonbiztosításon alapuló kárigények szakszerű összeállítása, igazságügyi gépjármű szakértői munkák Az Európai Unió irányelvei szerinti kárrendezés lehetővé teszi a hazainál kedvezőbb feltételek melletti kárrendezést a gépjármű és személyi sérüléses károknál egyaránt.

Belföldön bekövetkezett gépjármű károknál csak a bírósági és független szakértői gyakorlat által is elfogadott avultatást engedjük érvényesíteni.

A Magyar Autóklub tagjai részére ingyenes szaktanácsadást biztosítunk, valamint sikerdíj alapú munkadíjunkból 10% kedvezményt adunk.