188

Kedvezmények

Vissza

Gyöngyös

Kavalkád Étterem és Panzió

Kedvezmény mértéke:

Kedvezmény mértéke: 10% a szállás szolgáltatás és éttermi étkezésből

3200 Gyöngyös, Püspöki u. 2.

Telefon: +36-37/317-608, +36-30/9980-475

E-mail: kavalkad.etterem@gmail.com

Honlap: kavalkadetterem.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10:00-21:00., Vasárnap: 10.00-15.00

A Kavalkád Étterem és Panzió Gyöngyösön található, 80 km-re Budapesttől, a Mátra kapujában várja Kedves Vendégeit a város külső peremén. Tőlünk 150 méterre helyezkedik el a városi uszoda és termálstrand. A közelben lovaglási, horgászási, remek kirándulási lehetőségek várják az idelátogatókat. A keleti országrészt szinte teljes egészében átszelő M3 autópályáról mindössze 6 km-s kitérővel elérhető éttermünk.

A Kavalkád éttermet elsősorban a magyaros konyha és a Mátra vidéki magyaros ízek jellemzik. Az étlap megírásánál gondoltunk az idősebbekre, a fiatalabbakra, a gyerekekre és a vegetáriánusokra is. A déli órákban hétköznap menükínálatunkból is választhatnak, míg az a A’ la Carte választék folyamatosan elérhető.

Az épületkomplexumban 70 fő befogadására alkalmas, igényes étterem, 15 fős nyitott terasz, 40 fős konferencia– és különterem áll vendégeink rendelkezésére. Vendéglátó egységünkben egyeztetés útján vállalunk csoportos étkeztetéseket és csoportos reggeliztetéseket is. Mindemellett az étterem légkondicionált. Külső és belső zárt parkoló is kialakításra került.

TisztAcél

Kedvezmény mértéke:

10%, 1 fő részére

3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 3/A.

Telefon: +36-30/335-5363

Honlap: https://hu-hu.facebook.com/tisztaacel

Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00

Homokfúvás: kül- és bel téren, különböző anyagfajták (fa,kő,fém) szennyeződésmentesítése speciális szóróanyag felhasználásával. Alapvető megrendelői igény a szakszerűen elvégzett munka eredményeként kapott tökéletesen újszerű felület. Jellemző aggály a technológiával kapcsolatosan a határos felületek takarása, védelme, illetve az elhasznált szóróanyag maradéktalan feltakarítása. Ezen tevékenységek sokszor több időt vesznek igénybe, mint az érdemi munkavégzés, illetve speciális eszközök használata válhat szükségessé. A teljes vevői elégedettség érdekében különös figyelmet kell fordítani ezen kiegészítő tevékenységek gondos tervezésére és megvalósítására is.