188

Kedvezmények

Vissza

Egészségközpont

MeDoc Egészségközpont

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből (kivéve a CT-lézer mammográfiás vizsgálat árát).

  • MeDoc Kárpát
    1133 Budapest, Kárpát u 7/b 1.emelet (11-es csengő)
  • MeDoc Cézár
    1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Telefon: +36 1 783 6004

E-mail: info@medocklinika.hu

Bejelentkezés: hétfőtől-péntekig, 8.00-20.00. között

Honlap: www.medocklinika.hu

A MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében két rendelőben várja Önöket. Egészségközpontunk kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak.Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok “születhetnek meg”.

Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket.

Klinikánkon a következő szakorvosi vizsgálatokra jelentkezhet: kardiológia, érsebészet, nőgyógyászat, emlő-diagnosztika/mammográfia, neurológia, endokrinológia, bőrgyógyászat, immunológia, természetgyógyászat, és vastagláb-nyiroködéma ambulancia és ultrahang vizsgálatok, dietetika, valamint laborvizsgálatok.

MeDoc Egészségközpont MeDoc Egészségközpont