188

Kedvezmények

Vissza

Egészség

Táplálkozás-BeállításTM

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény az első személyes konzultáció mindenkori díjából.

1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21. E épület, utolsó utcafronti iroda (utcáról nyílik)

Telefon: 06-70-268-04-99

E-mail: laurien@taplalkozasbeallitas.hu

Honlap: https://taplalkozasbeallitas.hu/

Nyitvatartás: https://taplalkozasbeallitas.hu/kontakt/

TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁSTM névre keresztelt rendszerünk alapja az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND. Egy különlegesen felépített ismeretanyag és kapcsolódó szolgáltatások segítségével rávilágítunk az apró, de fontos különbségekre és arra, hogy milyen lépések vezetnek el Téged a szervezeted igényeinek megfelelő, EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ táplálkozáshoz. Alapelveinken túl, EGYENSÚLYRA TÖREKVŐ módszereink segítségével figyelembe vesszük az egészségügyi kihívások mély ok-okozati összefüggéseit, és ennek megfelelően alakítjuk speciális protokolljainkat is. TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES megközelítéseink az orvosi gyakorlattól eltérően (bár azt figyelembe véve-együttműködve vele) a szervezet egyensúlyi állapotait igyekeznek helyreállítani.

A konzultáció igényléséhez, előzetes egyeztetés szükséges. (árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak: www.taplalkozasbeallitas.hu )

Táplálkozás-Beállítás

Shaolin Stúdió

Kedvezmény mértéke:

Kezelések, bérletek árából: 20%

1145 Budapest, Róna u. 125.

Telefon: +36 1 610 7571

E-mail: info@shaolinstudio.hu

Honlap: www.shaolinstudio.hu

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00. szombat: 10.00-16.00

Kedves Vendégeink! A Shaolin Studiot azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Hozzánk belépve feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógy és wellness szolgáltatásainkkal. Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázsokon kívül a keleti masszázsformákat is. A Do-in szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben szakképesített oktatónkkal gyakorolják annak egyszerű mozgássorait. Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető. Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D’ARCEL kiváló minőségű̋ válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival. Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni. Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal. Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown® csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk. Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen! Várjuk szeretettel minden kedves vendégünket stúdiónkban! Mottónk:“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Shaolin Stúdió

Smile Mosoly Klinika- Dr. Csapó Melinda

Kedvezmény mértéke:

20% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből bármilyen fogászatilag indokolt kezelésből és 10% kedvezmény az esztétikai és az ezzel összefüggő egyéb eszközök és programok használatát igénylő kezelésekből

1132 Budapest, Victor Hugó u. 41. 1/7.

Bejelentkezés: +36 30 515 0117

E-mail: meli.csapo@gmail.com

Esztétikai, mosolytervező és occlusiós specialistaként a legmodernebb, naprakész eljárásokkal, a legkorszerűbb eszközökkel, műszerekkel, minőségi fogtechnikai háttérrel biztosítjuk Önnek a tökéletes mosolyt!

Dr. Csapó Melinda
PG Diploma Aesthetic Dentistry London, Manchester, UK
DMD, Resztoratív Fogszakorvos, Debreceni Egyetem

Mozsonyi Patika

Kedvezmény mértéke:

Egyéb termékek /teák, gyógyvizek, kozmetikumok - Vichy, Eucerin - gyerekápolási cikkek, pelenkák, vitaminok, gyógyászati segédeszközök végösszegéből 10%, a recept nélkül kapható gyógyszerek végösszegéből 5%

7622 Pécs, Bajcsy - Zs. U. 6.

Telefon: 72/315-604

E-mail: mozsonyi@dravanet.hu

Honlap: www.mozsonyi.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 07.00-18.00., Szombat: 07.00-13.00.

Patikánk teljeskörű gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, kötszer, gyógyhatású termékek illetve táplálkozási kiegészítőkből nyújt széleskörű választékot. Kínálatunkat saját termékeinkkel (testápoló,arckrémek,arclemosók, hajszesz, szappan stb.) tesszük színesebbé.