188

Kedvezmények

Vissza

Debrecen

Boutique Hotel Kristály

Kedvezmény mértéke:

a szállás árából bruttó 12%.

Információ és szobafoglalás:

4031 Debrecen, István út 74.

Telefon: 52/212-168

E-mail: info@hotelkristaly.com

Honlap: www.boutiquehotelkristaly.hu

Kulcs egy nagyszerű pihenéshez!

Debrecen belvárosához közel, családias, modern építésű boutique hotelünk várja a pihenni, felfrissülni vagy megújulni vágyókat!

A kedvezmény mértéke bruttó 12 %, a foglalni kívánt időszakban érvényes árból, amennyiben a Vendég a foglalását a szállodához direktben juttatja el a megadott e-mail címen vagy telefonszámon esetleg személyesen, azaz nem vesz igénybe egyéb szállásközvetítőt a szállásfoglaláshoz (pl. booking.com; HRS; expedia; szallas.hu; utazási iroda stb.) A kedvezmény szállásszolgáltatásra vonatkozik. A kedvezmény nem terjed ki a mindenkor érvényes idegenforgalmi adóra.

Praktiker

Kedvezmény mértéke:

10% a megjelölt időszakokban

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül.

A kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

A kedvezményes időszakot ide kattintva találja!

Kiss-Ker Team Kft.

Kedvezmény mértéke:

Új gép vásárlásánál: 2 % kedvezmény,

Használt gép vásárlásánál: 5 % kedvezmény,

Javításból: 10 % kedvezmény

4030 Debrecen, Bulgár u. 33.

Telefon: +36-30/243-4779

A Kiss-Ker Team Kft 2001-ben alakult meg, fő szolgáltatási területe az anyagmozgató gépek, targoncák és alkatrészeik értékesítése, ill. javítása-karbantartása.

IXION 2002 Kft. / Kaméleon Divat

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

4025 Debrecen, Simonffy u, 4-6. Halköz Üzletház

Telefon: +36-30/417-0054

E-mail: ixion2002@t-online.hu

Honlap: https://hu-hu.facebook.com/kameleondivatdebrecen/

Nyitva tartás: Jelenleg zárva!

A Kaméleon divat üzlet palettáján sportosan elegáns, klasszikus és fiatalosan laza ruházati termékek valamint alkalmi modellek egyaránt megtalálhatóak. Üzletünk a mindenkori divattrendnek megfelelő kollekciókat kínál nők és férfiak számára egyaránt. Nagy hangsúlyt fordítunk a vásárlók elégedettségére. Szerintünk akkor jó egy ruházati üzlet, ha ott a vásárló jól érzi magát, szívesen jár vissza, és ajánlja azt ismerőseinek. Célunk a vásárlóink kiszolgálása az igényeiknek megfelelő jó minőségű termékekkel, megfizethető árakon.

Emil és Társai Kft.

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

4027 Debrecen, Füredi út 59/b.

Telefon: +36-30/382-3195

E-mail: kisertet@takaritok.net

Honlap: www.takaritok.net

Az Emil és Társai Kft., már több mint 25 éve elkötelezetten dolgozik a tisztaságért. A partneri kapcsolatainkat, pontosan azért, hogy minél inkább rend és tisztaság vegye körül az embereket, kiemelten kezeljük. Ezért biztosítunk az Autóklub tagjainak is 10%-os kedvezményt a takarítási munkákból.

Filozófiánk szerint a tisztaság ugyanis sohasem önmagáért való, egy tiszta és rendezett környezetben nemcsak jobban érezzük magunkat, de sokkal hatékonyabbak is vagyunk. Ma már a tisztaság azonban, hagyományos módon kitakarítva, sokszor a környezet ellen végzett merénylet. A sok kemikália, a csodákra képes tisztítószerek, mind-mind szennyezik az életterünket és a környezetet. Az Emil és Társai takarító vállalat pontosan, ezért a takarítási technológiák kidolgozásánál, a felhasználásra kerülő tisztítószereknél, az alkalmazott takarítóeszközöknél, elsősorban a környezettudatosságot tartja mindig szem előtt.

Ezért érdemes a takarítási munkákhoz a Kísértet és csapatát választani. Tevékenységünkről átfogó képet a www.takaritok.net oldalunkon kap!

High-Lander Kft

Kedvezmény mértéke:

5 % kedvezmény minden termékre (leértékelt termékekre is)

4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. Halköz Üzletház

Telefon: +36-70/605-0405

E-mail: info@high-lander.hu

Honlap: www.high-lander.hu

Nyitva tartás: h-p 10.00 - 18.00, szo:10.00-13.00

Üzletünkben a sporttal és a túrázással kapcsolatos ruházatot, cipőket, kiegészítőket találhatják meg a vásárlóink női, férfi, gyerek kollekciókban. Választékunkkal is törekedünk arra, hogy minél szélesebben ki tudjuk szolgálni a sportosan elegáns viseletet hordók ígényeit, valamint a túrázásra, futásra termékeket keresők ígényeit.

A mi üzletfilozófiánk: szeretjük, ha a vevő jól érzi nállunk magát! Jól érzi magát, mert egy olyan terméket vásárol meg, amit már régen keres, vagy jól érzi magát mert a személyes értékesítés során kap olyan kedvezményeket, amit nem lehet megoldani egy plkasztikkártyához rögzített néhány százalékos kedvezménnyel, jól érzi magát, mert törekszünk arra, hogy olyan információkat adjunk a vevőinknek a termékkel kapcsolatban, amik nagyon fontosak a vásárlás meghozatala előtt.