188

Kedvezmények

Vissza

Budapest

Praktiker

Kedvezmény mértéke:

10% a megjelölt időszakokban

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül.

A kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

A kedvezményes időszakot ide kattintva találja!

TÁNCLÁZ Tánciskola

Kedvezmény mértéke:

10 %

1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

Telefon: 06 30 815 5837

E-mail: tanc@tanclaz.hu

Honlap: http://tanclaz.hu

Nyitvatartás: Hétfő – Vasárnap / 8:00 – 22:00

A TÁNCLÁZ Tánciskola fő profilja a társastánc és a versenytánc oktatás. Társas tánc oktatásaink alkalmával a nálunk táncolók egészen a kezdő szinttől ismerkedhetnek meg a klasszikus standard táncok (angol keringő, tango, bécsi keringő, slowfox, quickstep) és a pörgős latin-amerikai táncok (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) alapvető lépéseivel. A nálunk táncolók a kezdő társastánc tanfolyam elvégzése után középhaladó társastánc, haladó társastánc tanfolyamokon, majd ezek után versenytánc előkészítő oktatásokon tanulhatják meg a legfontosabb táncokat és tánctechnikai alapelveket, hogy akár tánciskolánk versenyzőivé is válhatassanak.

A TÁNCLÁZ budapesti latin tánciskola kínálatában a Társastáncok és Versenytáncok mellett az oktatott táncok között szerepel még a Salsa, Boogie-Woogie, Rock and Roll, Hip Hop, Pilates, West Coast Swing, Hastánc, Zumba tánc tanfolyam is.

TÁNCLÁZ Tánciskola

Táplálkozás-BeállításTM

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény az első személyes konzultáció mindenkori díjából.

1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21. E épület, utolsó utcafronti iroda (utcáról nyílik)

Telefon: 06-70-268-04-99

E-mail: laurien@taplalkozasbeallitas.hu

Honlap: https://taplalkozasbeallitas.hu/

Nyitvatartás: https://taplalkozasbeallitas.hu/kontakt/

TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁSTM névre keresztelt rendszerünk alapja az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND. Egy különlegesen felépített ismeretanyag és kapcsolódó szolgáltatások segítségével rávilágítunk az apró, de fontos különbségekre és arra, hogy milyen lépések vezetnek el Téged a szervezeted igényeinek megfelelő, EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ táplálkozáshoz. Alapelveinken túl, EGYENSÚLYRA TÖREKVŐ módszereink segítségével figyelembe vesszük az egészségügyi kihívások mély ok-okozati összefüggéseit, és ennek megfelelően alakítjuk speciális protokolljainkat is. TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES megközelítéseink az orvosi gyakorlattól eltérően (bár azt figyelembe véve-együttműködve vele) a szervezet egyensúlyi állapotait igyekeznek helyreállítani.

A konzultáció igényléséhez, előzetes egyeztetés szükséges. (árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak: www.taplalkozasbeallitas.hu )

Táplálkozás-Beállítás

Savoy Garden Táncstúdió Nonprofit KFT.

Kedvezmény mértéke:

10 % bármely bérletünk árából

1132 Budapest, Csanády utca 16.

Telefon: 06-20/927-5577

E-mail: info@savoygarden.hu

Honlap: www.savoygarden.hu; http://savoygarden.hu/orarend/

Savoy Garden – ahol a zene mozgást ölt.

Miért Savoy? A Savoy egy fogalom: ami egykor még egy bálterem volt a 20. század zivataros Harlemében, az mára mindenkinek a táncos esti kikapcsolódást jelenti szerte a világon. Nyüzsgő esték, bigbandek, fáradhatatlan táncosok gyűjtőpontja egy nyüzsgő városban, esetünkben Budapesten. Miért Garden? Mert az autentikus swing táncok mellett udvarába foglal mindenféle táncot és mozgást, ami elősegíti a rekreációt, a szórakozást, a társasági életet, az egészséget és a tanulást. A Savoy Garden Táncstúdió szeretettel vár minden mozogni vágyót gyermektől a seniorig!
2 Terem 15 Tanár 14 Év tapasztalat 22 Táncstílus

Savoy Garden Táncstúdió Nonprofit KFT.

Bike Art Center Kft

Kedvezmény mértéke:

10% a számla mindenkori bruttó végösszegéből

1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.

1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.: +361-457-6737
1126 Budapest, Kiss János alt. utca 25.: +361-952-0432

e-mail: info@bikeart.hu

www.bikeart.hu

nyitva tartás: Csalogány u.-i bolt: H-P: 10-18.,Sz: 10-13., Kiss János Alt u.i bolt: H-P: 10-18, SZ: 11-13

A Bike Art Center kerékpárbolt és szerviz.Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatunkban. Modellkínálatunk gerincét a spanyol ORBEA kerékpárok alkotják – komplett kerékpártól a vázakon és kiegészítőkön át a csapatmezekig mindent kínálunk. Társ márka a LOOK márka, a Corima, a Stronglight, a Las, az Orca triatlonos ruházat, és a Sportful kerékpáros ruházat. Mi található még nálunk? Kerekek, alkatrészcsaládok, gumik. Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Táplálék kiegészítők, sportitalok. Egyszóval minden fellelhető nálunk, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítunk, szervizelünk, átépítünk, szétszedünk, összerakunk.

Bike Art Center Kft

Shaolin Stúdió

Kedvezmény mértéke:

Kezelések, bérletek árából: 20%

1145 Budapest, Róna u. 125.

Telefon: +36 1 610 7571

E-mail: info@shaolinstudio.hu

Honlap: www.shaolinstudio.hu

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 10.00-19.00. szombat: 10.00-16.00

Kedves Vendégeink! A Shaolin Studiot azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Hozzánk belépve feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógy és wellness szolgáltatásainkkal. Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázsokon kívül a keleti masszázsformákat is. A Do-in szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben szakképesített oktatónkkal gyakorolják annak egyszerű mozgássorait. Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető. Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D’ARCEL kiváló minőségű̋ válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival. Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni. Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal. Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown® csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk. Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen! Várjuk szeretettel minden kedves vendégünket stúdiónkban! Mottónk:“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Shaolin Stúdió

Akácfavirág Kft

Kedvezmény mértéke:

10% 5 000 Ft (bruttó) vásárlás felett

1032 Budapest, Bécsi út 185.

Telefon: +30/427 1122

E-mail: info@akacfavirag.hu

Honlap: www.akacfavirag.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig : 10-18., Szombat-Vasárnap : 10-15.

Cégünk a 90-es évek elején alakult. Célunk volt és ma is az, hogy vevőinket a legnagyobb szeretettel, legjobb tudásunk szerint, megbízhatóan pontosan tudjuk kiszolgálni. Friss virágokkal -lehetőség szerint hazai termesztésből származókkal-, egészséges, dekoratív zöldnövényekkel, hozzájuk illő formájú és anyagú kaspókkal, egyéb dekorációs kiegészítőkkel, kedves ajándék tárgyakkal, szaktanácsokkal várjuk a bennünket felkeresőket. Szívesen állunk rendelkezésükre örömteli családi események alkalmával, esküvő, gyermek születés, ballagás, névnap, születésnap, évforduló. De számíthatnak ránk a szomorú események bekövetkezésekor is. Üzleteinkben rendszeresen találhatnak a szezonalitásnak megfelelő akciókat, törzsvásárlóinknak egyedi kedvezményekkel is kedveskedünk.VIRÁGKÖTÉSZET: Alkalmi csokrok, esküvői csokrok, a megemlékezés, gyász virágai, irodák, intézmények virág- és növénydekorációi, növénytelepítés, ápolás, növénykarbantartás. A kiválasztott virágokat, növényeket, egyéb ajándékokat, kompozíciókat kívánságra házhoz szállítjuk.

Akácfavirág Kft

Virágia Virágbolt

Kedvezmény mértéke:

10% az üzletben kapható termékekből

1032 Budapest, Kiscelli u. 16.

Telefon: +36-30/289-3721

E-mail: viragiavirag@gmail.com

Honlap: www.viragia.hu

Nyitvatartás: Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10.00-19.00. Csütörtök: 13.00-19.00. Szombat, vasárnap: 10.00-16.00.

Vállalunk esküvők, kegyeleti virágdíszek, rendezvények, virágtálak egyedi virágdíszítését. Több mint 36 éves szakmai tapasztalattal várom kedves vásárlóimat a hét minden napján.

Virágia Virágbolt

Smile Mosoly Klinika- Dr. Csapó Melinda

Kedvezmény mértéke:

20% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből bármilyen fogászatilag indokolt kezelésből és 10% kedvezmény az esztétikai és az ezzel összefüggő egyéb eszközök és programok használatát igénylő kezelésekből

1132 Budapest, Victor Hugó u. 41. 1/7.

Bejelentkezés: +36 30 515 0117

E-mail: meli.csapo@gmail.com

Esztétikai, mosolytervező és occlusiós specialistaként a legmodernebb, naprakész eljárásokkal, a legkorszerűbb eszközökkel, műszerekkel, minőségi fogtechnikai háttérrel biztosítjuk Önnek a tökéletes mosolyt!

Dr. Csapó Melinda
PG Diploma Aesthetic Dentistry London, Manchester, UK
DMD, Resztoratív Fogszakorvos, Debreceni Egyetem

Fuji japán étterem

Kedvezmény mértéke:

a számla mindenkori bruttó végösszegéből 10%, kivétel a napi menü. Más egyéb kedvezménnyel össze nem vonható.

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

telefon: +06 1 325-7111 ill. +362091493 20

e-mail: restaurant@fujirestaurant.hu

http://www.fujirestaurant.hu/

A gombamód szaporodó távol-keleti sushi bárok, éttermek, tengerében, mind minőségben, egyedi helyszín mivoltában, választékban és szolgáltatásokban, egy hegy magasságával emelkedik ki a Japán étkezési kultúra immár 22 évvel ezelőtt hazánkba akkreditált „nagykövete” a Fuji Japán étterem. Az elmúlt évek során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az ott dolgozó emberek munkásságát, szakértelmét. A sok elismerés közül elnyerte a Best of Budapest díjat, valamint beválasztották a legjobb 50 hazai étterem közé, 2011-ben pedig megkapta „Magyarország Legjobb Ázsiai Top étterme” címet. Az étterem tevékenységéhez kapcsolódó Party service szolgáltatás minden ilyen jellegű igényt kielégít, a különböző rendezvények lebonyolítása mellett lehetőség van a többi vendégtől elszeparáltan étkezni kívánó vagy üzleti tárgyalást igénylő, kisebb csoportokat (2-33 főig) 4 autentikus tatami-szobák használatára is.

Magic World 2002 Bt.

Kedvezmény mértéke:

a számla mindenkori bruttó végösszegéből 10%

1041 Budapest, Görgey Artúr u. 6.

Telefon: +0613065767; +06 20 9127-332

E-mail: info@magicworld.hu

Honlap: http://www.magicworld.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10.00-17.30, Szombat: 9.00 -13.00

Cégünk 2002. óta foglalkozik céges rendezvények, családi események, esküvők díszítésével. Célunk, hogy az általunk készített dekorációval feledhetetlenné tegyük az Ön esküvőjét, születésnapját, rendezvényét, céges vagy baráti partiját, vagy bármilyen más eseményt, amivel megbíz minket. Munkatársaink CBA (Certified Balloon Artist) nemzetközi léggömb-dekoratőr diplomával rendelkeznek.

Magic World 2002 Bt.

Pindúr Palota

Kedvezmény mértéke:

8 %, minden nem akciós, játékboltban kapható termékre, személyes átvétel esetén.

2120 Dunakeszi, Weöres Sándor u. 5.

Telefon: +30/826-7928

E-mail: pindurpalota@pindurpalota.hu

Honlap: http://www.pindurpalota.hu

Pindur Palota - A barátságos játszótárs. Küldetésünk, hogy barátságos kiszolgálásunkkal és szakértelmünkkel hozzájárulhassunk a családok elégedettségéhez és igazi játszótársként tekintsenek ránk. Amennyiben valaki hozzánk fordul tanácsért, bizton számíthat rá, hogy csak olyan társasjátékot, játékbabát, autót, építőjátékot, baba játékot, terméket fogunk a figyelmébe ajánlani, ami megfelel a gyermeke korának, nemének, igényeinek és nem mellesleg elnyeri a tetszését is.

A Pindúr Palota játékcentrum Újpesten található. Van nálunk játszóház, játékbolt, kávézó és természetesen online webshop is. A Pindúr Palota barátságos hangulatú találkahely szülőknek, gyerekeknek és tiniknek egyaránt. A különlegessége abból adódik, hogy aprócska mérete miatt meg tudja őrizni azt a családias hangulatot, amire a pinduroknak szükségük van ahhoz, hogy jól érezhessék magukat.

PPJ Centrum Ker. és Szolg. Kft

Purissimo

Kedvezmény mértéke:

mértéke: 15%

1047 Budapest, Labdarúgó utca 51.

Telefon: +06/20-344-2462; +06/20-383-7073 (ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk)

E-mail: info@purissimo.hu

Honlap: https://www.facebook.com/purissimo.hu/

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8.00-20.00. Szombat-Vasárnap: 8.00-18.00.

A Purissimo az autókárpit tisztítás specialistája. Mi akkor jövünk, amikor minden előzetes próbálkozás csődöt mond. A Magyar Autóklub tagjainak kiemelt kedvezménnyel. Technológiánk: 1. Minimális vízfelhasználás: nincs eláztatás = gyors száradás 2. Tisztítás 70 °C vízzel = sokkal hatékonyabb tisztítás + baktérium, gomba és atkaeltávolítás 3. Allergénmentes, biológiailag lebomló (gyapjú esetén is használható) keverék= a legkényesebb textília is károsítás nélkül tisztítható 4. Magas nyomású „mélymosás”= mély+felületi szennyeződés tökéletes eltávolítása= hosszabb ideig tartó tisztaság= ritkább takarítás szükséges. Munkánkra 48 órás garanciát vállalunk maximális diszkréció mellett, valamint kiemelten magas felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Tisztítunk még: szőnyeget, otthoni és irodai bútort, matracot. Bármilyen textil folt- és baktérium-mentesítésével is foglalkozunk. Hétvégén is dolgozunk!

Purissimo

KNIGHT SOFŐRSZOLGÁLAT

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

1181 Budapest, Csontváry Koszka Tivadar u. 5.

Telefon: +36 30 8 79 79 39

E-mail: info@knightsofor.hu

Honlap: www.knightsofor.hu

Nyitvatartás

 • Nappali nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 9.00-17.00.
 • Éjszakai nyitvatartás (éjszakai sofőrszolgáltatás):
  • Kedd-szerda: 20.00-03.00
  • Csütörtök: 20.00-04.00
  • Péntek: 20.00-05.00.
  • Szombat: 20.00-06.00
  • Vasárnap-hétfő: zárva

Sofőrünk megbízhatóan és gyorsan érkezik az Ön által kért címre. A megrendelt szolgáltatásnak megfelelően kollégánk biztonságban szállítja haza Önt, és autóját. Ajánlatainkról bővebben tájékozódhat a weboldalunkon (www.knightsofor.hu) a szolgáltatások, illetve az akciók menüpontok alatt.

Nincs taxaméter, nincs hosszadalmas várakozás, előre rögzített, fix viteldíjaink vannak, melyek függetlenek hosszabb, illetve rövidebb utaktól. A szolgáltatás megrendelhető telefonon, email-ben, akkor amikor szüksége van ránk, vagy akár előfoglalással is.

Business Sofőrszolgáltatás

Szolgáltatásunk egy, de akár több órára biztosítja Önnek, és cégének a kihelyezett sofőrt.

Exkluzív Sofőrszolgáltatás

Biztosítjuk Önnek a gépjárművet és a Sofőrt egyaránt, melyet alkalomhoz illően Ön választhat ki. Lehetősége van prémium kategóriás gépjárművek közül választani.

KNIGHT SOFŐRSZOLGÁLAT

MeDoc Egészségközpont

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből (kivéve a CT-lézer mammográfiás vizsgálat árát).

 • MeDoc Kárpát
  1133 Budapest, Kárpát u 7/b 1.emelet (11-es csengő)
 • MeDoc Cézár
  1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Telefon: +36 1 783 6004

E-mail: info@medocklinika.hu

Bejelentkezés: hétfőtől-péntekig, 8.00-20.00. között

Honlap: www.medocklinika.hu

A MeDoc Egészségközpont Budapesten a XIII. kerület szívében két rendelőben várja Önöket. Egészségközpontunk kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak.Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok “születhetnek meg”.

Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket.

Klinikánkon a következő szakorvosi vizsgálatokra jelentkezhet: kardiológia, érsebészet, nőgyógyászat, emlő-diagnosztika/mammográfia, neurológia, endokrinológia, bőrgyógyászat, immunológia, természetgyógyászat, és vastagláb-nyiroködéma ambulancia és ultrahang vizsgálatok, dietetika, valamint laborvizsgálatok.

MeDoc Egészségközpont MeDoc Egészségközpont

Kardosjáték és Dekor

Kedvezmény mértéke:

5% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

1184 Budapest, Lakatos út 61-63.

Telefon/fax: +36-1 294-1575; +36-1 322-7514

E-mail: admin@kardosjatek.hu

Honlap: www.kardosjatek.hu

Nyitvatartás: h-p: 8-17-ig

Hagyományos üzletünkben, és WEB-áruházunkban, mintegy 5000 féle árut kínálunk, egyéni vásárlóknak és viszonteladóknak egyaránt. A játékok mellett, szilveszteri, farsangi, és parti-kellékek, tűzijátékok, esküvői, születésnapi, és egyéb ünnepi-alkalmi kellékek, dekorációk szerepelnek kínálatunkban. Elsősorban ezek kis - és nagykereskedelmével, továbbá, műanyag-feldolgozóként, játékgyártással foglalkozunk. 2003 óta importálunk is. Kínálatunkban, - saját készítésű termékeinken kívül - túlnyomóan saját import áruink szerepelnek. Emellett megtalálhatók néhány hazai kolléga gyártmányai is, melyeket főleg árucsere útján szerzünk be, így gyakorlatilag ezeket is termelői áron tudjuk forgalmazni. Foglalkozunk még, - külön megrendelésre, sorozatgyártásban - reklámtárgyak készítésével, igény szerint logózva, vagy képpel, felirattal ellátva.

Kardosjáték és Dekor

Big-Wall Alpin Kft

Kedvezmény mértéke:

a belépőjegy kifizetésével a mászáshoz kapcsolodó eszközök (beülő, lapka, mászócipő) használata ingyenes, 1 fő részére

1047 Budapest, Károlyi István u. 10.

Telefon: +36 1 688 2341

E-mail: info@bigwall.hu

Honlap: www.bigwall.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8.00-22.30. Szombat-Vasárnap: 9.00-19.00.

A BigWall mászóterem az ország legmagasabb falmászó klubja. 750 m2-nyi falfelülettel, 15 méteres belmagassággal várunk minden érdeklőt. A BigWall nem csak a sportmászók igényeit szolgálja ki, a kifejezetten gyerekek számára kialakított falak révén a mászás igazi családi kikapcsolódás. Azok számára, akik most ismerkednek a mászással, ingyenes oktatást biztosítunk, ahol elsajátíthatóak a biztonságos mászás alapjai.

Kedvezményként a Magyar Autóklub tagjai a Bigwall mászóteremben a mászáshoz szükséges speciális eszközöket (cipő, beülő, biztosító eszköz) ingyenesen használhatják. A BigWall a hét minden napján nyitva tart, hétköznap 10:00-től 23:00-ig, hétvégén 9:00-tól 22:00-ig.

Big-Wall Alpin Kft

Don Bosco Cukrászda

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből 1fő részére és 20% fagylaltkedvezmény nagycsaládosok részére

1032 Budapest, Bécsi út 177.

Telefon: +36-20/771-6570

E-mail: donboscocukraszda@gmail.com

Honlap: www.donboscocukraszda.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 9.00-18.00. Vasárnap: 8.30-18.00.

Sütemény és fagyi, kávé és tea várja a cukrászdába térőket. Különlegességeik között a diabetikus fagyi és sütemény is megtalálható.

Don Bosco Cukrászda

Öreghalász Étterem

Kedvezmény mértéke:

10% étel és italfogyasztásból

1042 Budapest, Árpád út 20.

Telefon: +36-1/231-0800

E-mail: ohalasz@t-online.hu

Honlap: http://www.oreg-halasz.hu

Nyitvatartás: minden nap 11:00-22:00

Vendéglőnk nevéhez illő, a halászéletet, a régi Duna-parti kisvendéglők hangulatát idéző termeinkben minden vendégünk megtalálja a számára megfelelő asztalt, az általa elképzelt rendezvényhez illő különtermet. Étlapunkon, napi kínálatunkban a tradicionális magyar és nemzetközi konyha ízei egyaránt helyet kapnak. Kiváló mesterszakácsaink felejthetetlen ízeket biztosítanak Önnek és vendégeinek. Ezen kívül mindig friss, az évszakhoz, jeles napokhoz vagy különleges alkalmakhoz illeszkedő egyedi ételsorokkal, programokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Öreghalász Étterem

Ypsilon Café & Club

Kedvezmény mértéke:

10% kedvezmény a számla mindenkori bruttó végösszegéből

1143 Budapest, Stefánia út 1.

Telefon: 1/468-3357

E-mail: info@ycafe.hu

Honlap: www.ycafe.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-24:00. Szombat: 11:30-04:00. Vasárnap: 11:30 - 22:00.

Ypsilon Cafe – étterem a Stefánia út és a Hungária körút sarkán, a Budapest Aréna szomszédságában található. Belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel, fesztelen atmoszférát teremt reggelik, üzleti ebédek, vacsorák alkalmára. Ideális helyszín lehet különböző céges rendezvények, munkatársi, családi összejövetelek, baráti party-k érettségi bankettek lebonyolítására 20 - 180 főig, ahol segítünk egyéni elképzeléseik megvalósításában. Az étlap és az ételek a nemzetközi modern konyha változatos íz világát jelentik, klasszikus magyar fogásokkal, folyamatosan változó megújuló szezonális ajánlatokkal. Széles italválasztékunkra, mely több mint 30 féle hungaricumnak számító pálinka különlegességet is tartalmaz, méltán vagyunk büszkék.

A folyamatos programokkal, zenés estékkel, kulturális élményt adunk az estéknek.

Étterem céges és családi rendezvényekre:

 • - nagy terem: 180 fő
 • - kerthelyiség: 100 fő

Étterem technikai felszereltsége: projektor, vetítővászon, plazma tv, hangosítás, légtechnika

Ypsilon Cafe

Bar-Ker 97. Bt / Bringavilág Kerékpárüzlet

Kedvezmény mértéke:

Magyar Autóklub tagsági kártyával rendelkező vásárlóinknak az alkatrészek, felszerelések, kiegészítők árából, valamint a szervízdíjból 10 % engedményt, kerékpárok árából 8 % engedményt adunk ! Ez minden esetben a nem akciós termékekre vonatkozik, és más kedvezménnyel nem összevonható.

1078 Budapest, Cserhát u. 16.

Telefon: +1/352 2395; 20/ 323 3462; 20/ 217 2332

E-mail: info@bringavilag.com

Szeretettel várunk minden klubtagot !

Honlap: www.bringavilag.com

Sok éves tapasztalattal rendelkező kerékpárüzletünket családi vállalkozásban működtetjük 1997 óta. Kerékpárok, alkatrészek, felszerelések, kiegészítők széles választékával várjuk Önöket. Szervizünkben rövid határidővel, kiváló szakmai múlttal, megbízható minőséggel, kedvező árakkal javítjuk, vagy akár át is építjük kerékpárját. Vevőink egyedi igényeit is rugalmasan teljesítjük. Üzletünkben a készpénzes vásárlás mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is, de áruküldést vidékre is szívesen vállalunk.

Magyar Autóklub tagsági kártyával rendelkező vásárlóinknak az alkatrészek, felszerelések, kiegészítők árából, valamint a szervízdíjból 10 % engedményt, kerékpárok árából 8 % engedményt adunk ! Ez minden esetben a nem akciós termékekre vonatkozik, és más kedvezménnyel nem összevonható.

Bar-Ker 97. Bt / Kerékpárüzlet és szevíz