188

Kedvezmények

Vissza

Békéscsaba

Praktiker

Kedvezmény mértéke:

10% a megjelölt időszakokban

A Praktiker valamennyi magyarországi áruházában klubtagjaink 10% kedvezményt kapnak a megjelölt időszakokban.

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a kedvezményt, a pénztárnál fel kell mutatnia érvényes klubkártyáját még a fizetés megkezdését megelőzően. A kedvezmény ezáltal automatikusan levonásra kerül.

A kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem összevonható.

A kedvezményes időszakot ide kattintva találja!

G plus V Team Kft

Kedvezmény mértéke:

10% teljes árukészletre, kivéve a már akciós termékeket

1182 Budapest, Alacskai út 24/f. 1/6.

telefon:

e-mail: gplusteamkft@gmail.com

nyitvatartás: Békéscsabán: Hétfőtől-szombatig: 9-20 óráig, Vasárnap: 10-16 óráig.

Békéscsabán a Csaba Center földszintjén vehetik igénybe az Autóklub tagok a 10% engedményt a teljes árukészletre (kivéve az akciós termékeket)! Üzletünkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves vásárlóinkat: látásvizsgálat, szakorvosi vizsgálat, kontaktlencse vizsgálat, szemüveg javítás, forrasztás. Amit még megtalál üzletben: állandó és időszakos keret és szemüveglencse akciók, márkás keretek pl.: Dior, Marc Jacobs, Oakley Diesel, MaxMara, Retro stb., napszemüvegek széles választéka, kontaktlencse ápolók széles választéka, nagyítók, hőmérők, szemüvegtokok, törlőkendők, páramentesítők. És ami a legfontosabb: szakképzett, udvarias, mosolygós, segítőkész eladók várják!

Hotel Fiume

Kedvezmény mértéke:

10% a szállás, étel és italfogyasztás, 1 fő részére

5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.

Telefon: +36-66/443-243

Mobil: +36-30/958-6901

Fax: +36-66/441-116

E-mail: recepcio@hotelfiume.hu

Honlap: www.hotelfiume.hu

FIUME HOTEL / ÉTTEREM és SÖRÖZŐ

A mai utast a századforduló eleganciája köszönti a Fiume szállodában. A szálloda jelenleg 39 szobás. Egyágyas, kétágyas, valamint háromágyas elhelyezéssel várja vendégeit. Az egyágyas szobák economy illetve standard kategóriában foglalhatóak. A szobák nagy része a város közelmúltban felújított, impozáns főterére néz.