188

Klub

Időszakos műszaki vizsga, honosítás és szerviz a Magyar Autóklubnál

Időszakos műszaki vizsga, honosítás és szerviz a Magyar Autóklubnál

Spóroljon időt és intézzen mindet egy helyen!

Időszakos műszaki vizsga a Magyar Autóklubnál

A Magyar Autóklub szerviz- és vizsgapontjain elsősorban motorkerékpárok, személygépjárművek és kistehergépjárművek, valamint azok pótkocsijának műszaki vizsgáztatásával foglalkozunk. Néhány pontunkon lassújárművek és azok pótkocsijának műszaki vizsgáztatását is végezzük, nem csak klubtagjaink számára.

Bejelentkezés műszaki vizsgára

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírus-járvány okán kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet idején a kormány lehetővé tette, hogy lejárt műszakival rendelkező autóval is közlekedhessenek. Emiatt a pandémia végén, azaz 2022. május, június és július hónapokban – hirtelen és egyszerre – rengeteg gépjármű-tulajdonos jelentkezett műszaki vizsgára, s többhetes várólisták alakultak ki az ország minden szegletében. Az érintett járművek nagy többségének vizsgája 2024. ezen időszakában jár le, ezért az Autóklub arra kéri a tulajdonosokat, hogy legyenek előrelátóak, és mihamarabb foglaljanak időpontot a MAK szerviz-és vizsgapontajin!

 

Tudta? Jóval a forgalmi engedély lejárta előtt elhozhatja már autóját műszaki vizsgára.

Ha a lejárat előtti 30 napon belül hozza műszaki vizsgára a gépjárművét, akkor a forgalmi engedélyben szereplő hónap és nap nem változik csak az év. (Tehát nem fordulhat elő, hogy évek alatt egyre hamarabb kell vizsgára hozni a gépjárművet, vagy napokat veszítene az érvényességi időből.)

 

Érdemes tudatosan felkészíteni az autónkat, hogy biztos átmenjen a gépjármű a műszaki vizsgán!

Nem biztos autója műszaki állapotában?

Vizsgapontjainkon lehetősége van műszaki vizsga előtti előzetes átvizsgálást kérni, ahol kollégáink a tervezett hatósági vizsga előtt feltárják gépjárműve esetleges hibáit, és javítani is tudják azokat, vagy tanácsot adnak a járműve eredményes műszaki vizsgára történő felkészítésére vonatkozóan. Készüljön fel időben a műszaki vizsgára, hogy ne ott érje kellemetlen meglepetés!

Az átvizsgálás tartalmazza a megbontás nélküli fék, futómű, folyadékok, gumiabroncsok, világítások, ablaktörlők, ablakmosók és karosszériasérülések (alvázvédelem sérülések) felmérését.

Foglaljon előre időpontot a gépjármű teljes átvizsgálására!

Időpontfoglalás teljes gépjármű átvizsgálásra

 

 A Magyar Autóklub tagjaként 10-15% kedvezménnyel végeztetheti az előzetes műszaki átvizsgálást!

Ha Ön még nem tagunk, a Magyar Autóklub-tagsággal járó előnyökről itt tájékozódhat vagy hívja kollégáinkat a +36 1 345 1666 -os telefonszámon.

 

Hozza hozzánk gépjárművét időszakos műszaki vizsgáztatásra, és gondoljon ránk akkor is, ha:

 új gépjárművének eredetiségvizsgálatát,

 külföldről behozott autója honosítását, vagy akár

 autója állapotfelmérését, szervizelését végeztetné!

Szakértő kollegáink várják a jelentkezését!

Elérhetőségeink

 

 

2024.04.

 

 

További híreink