188

Magyar Autóklub - FIA kérdőív Nyereményjátékszabályzat

JÁTÉKSZABÁLY

Magyar Autóklub-FIA kérdőív Nyereményjáték

A játék szervezője:

A Magyar Autóklub (1043 Budapest, Berda József u. 15.) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék) a jelen Játékszabályban foglaltak alapján.

A játékban részt vevő személy:

A játékban részt vehet minden olyan személy, aki 2020. január 6. és február 29. között kitölti a Nemzetközi Automobil Szövetség és a Magyar Autóklub közös kérdőívét, és a kitöltés után nevének és e-mail címének megadásával jelentkezik a sorsolásra.

A kérdőív e-mailben kerül kiküldésre és megtalálható a Magyar Autóklub honlapján az alábbi linken:

https://online-kerdoiv.com/index/view/hash/2ece0b1d93446cc33fe60e71c73b6adb

Egy játékos csak egy kérdőívet tölthet ki.

A játék időtartama:

A játék 2020. január 6. - február 29. között.

Sorsolás: 2020. március 6.

A sorsolás helyszíne: A Magyar Autóklub hivatalos helyisége (1043 Budapest, Berda József u. 15.). A sorsolás sorsolási bizottság előtt, zárt körben kerül megrendezésre, amely sorsolásról jegyzőkönyv készül. A sorsoláson valamennyi – a részvételi feltételeknek megfelelő –, a játék időtartama alatt kérdőívet kitöltő neve részt vesz. A sorsoláson összesen 20 db díj kerül kisorsolásra.

Nyeremények, nyertesek:

A sorsoláson az alábbi nyeremények kerülnek kihúzásra:

10 db 8 GB méretű pendrive és 10 db személyautó kerékcsere a Klub szervizpontjaiknak bármelyikében

A nyeremény pénzre nem váltható és más nyereményre nem cserélhető be.

A sorsolás nyerteseit a sorsolás időpontjától számított 15 napon belül értesítjük az általuk megadott elérhetőségek egyikén, amely során pontosításnak kerülnek a nyeremény átvételének részletei.

A nyertesekkel a kapcsolatot a szervező munkatársai veszik fel az általuk megadott elérhetőségen.

Személyes adatok kezelése:

A játékos a Játékban történő részvétel feltételeinek teljesítésével hozzájárulását adja a nevének, e-mail címének és telefonszámának a Játékkal összefüggésben szükséges kezeléséhez.

A Magyar Autóklub a játékban résztvevők személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelet előírásai szerint kezeli. A Magyar Autóklub az általa végzett adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatást az Adatkezelési Szabályzata útján közli, amely megtalálható a Magyar Autóklub valamennyi ügyfélszolgálati pontján, illetve a www.autoklub.hu weboldal alábbi linkjén:

https://www.autoklub.hu/sites/default/files/letoltheto_dokumentumok/2018_GDPR/Adatkezelesi_szabalyzat_GDPR_alapjan_rovid_melleklettel_egyutt.pdf

Vegyes rendelkezések:

A játékos a Játékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy nyerés esetén a neve közzétételre kerüljön a Magyar Autóklub honlapján és Facebook oldalán.

A játékhoz kapcsolódó vitákkal kapcsolatban a Magyar Autóklub a felelősségét kizárja.

A játékos a játékban való részvétellel a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi és elfogadja.

A Játékban nem vehetnek részt a Magyar Autóklub munkavállalói.

Budapest, 2019. december 20.

Magyar Autóklub