188

Klub Kapitány mese-és rajzpályázat értékelés és díjazás

„KRESZ-mesék Klub Kapitánnyal” meseíró és -rajz pályázat

Értékelés és díjazás:

Az elkészült alkotásokat 3 tagú zsűri értékeli. A bírálatnál a saját fantáziavilág és a találékonyság élvez elsőbbséget.

Az 5 legjobb mesét és az 5 legjobb illusztrációt díjjal jutalmazzuk: az alkotásokért a pályázók bruttó 50 000 forint* összegű pénznyereményben részesülnek.

Az összes pályamű (mese és illusztráció) közül kiválasztásra kerül egy további pályamű is, mely bruttó 150 000 forint* összegű pénznyeremény különdíjban részesül.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség teljesítése során a Magyar Autóklub és a pályázó kötelesek együttműködni.

*A pénznyeremény összege bruttóban értendő, azt személyi jövedelemadó (SZJA) terheli. A megnyert összegből a számfejtés időpontjában hatályos és irányadó jogszabályokban meghatározottak szerint SZJA előleg kerül levonásra.

A bruttó összeget a nyertes köteles a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé bevallani és az esetleg felmerülő SZJA különbözetet önadózóként rendezni.

Az itt hivatkozott pénznyeremények (díjak) átvétele után a Magyar Autóklub  jogszabály szerint erre szolgáló határidőn belül igazolást küld a nyertesnek.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)