188

Klub

Csatlakozzon a mobilflottánkhoz!

Csatlakozzon a mobilflottánkhoz!

Tudta, hogy februártól Klubtagjaink számára két új mobilelőfizetési csomag érhető el? A mobilflottánkhoz való csatlakozással a rendkívül kedvező havidíjak mellett klubtagjaink belföldön, csoporton belül 0 Ft-ért beszélhetnek egymással.

Csatlakozzon most mobilflottánkhoz, hiszen minden új előfizetés mellé 
15 000 Ft kedvezményt kap bármely készülék árából!*

Részletek: www.autoklub.hu/files/Nyari_kampany.pdf
www.autoklub.hu/kedvezmenyek/mobilflotta/

 

A részletekért jelentkezzen be honlapunkon saját profiloldalára a fenti menüsorban lévő Belépés gombra kattintva, majd a baloldali menüpontok közül válassza a Mobilflotta elnevezésűt, és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő tarifacsomagot! Majd látogasson el a Telenor üzletébe, kösse meg előfizetését a Magyar Autóklub tagsági kártyájának felmutatásával és érvényesítse 15 000 Ft-os készülékkedvezményét!

*A promóciós készülékkedvezmény új flotta és új dolgozói csomagos előfizetés esetén, 2 év hűségidővel érhető el. A promóció 2021.06.10. és 2021.07.08. között érvényes az új dolgozói programos árlista alapján. Az árlistán feltüntetett árak nem tartalmazzák a promóciós kedvezményt. A 15 000 Ft-os készülékkedvezmény esetében, amennyiben a választott készülék ára nem éri el a kedvezményt, akkor nincs fizetési kötelezettség, azonban a fel nem használt összeg másra nem használható fel.

További híreink