Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | A Klub | Magunkról »

Magunkról

 

A Magyar Autóklub 1900-ban alakult.

Létrejöttét az automobilizmus rohamos fejlődése tette indokolttá.
Kezdetben a Királyi Magyar Automobil Club legfőbb célja az autózás megismertetése és megszerettetése volt a publikummal.  Később, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a Klub feladatai, tevékenységi körei is növekedtek.
Több, jó minőségű úthálózat, benzinkút, és szervizszolgáltatások is szükségessé váltak. Az 1960-as években a Klub saját pénzügyi eszközeiből országos segélyszolgálatot és szervizhálózatot hozott létre, melyeknek száma az évek során folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az ország 46 pontján megtalálhatók szerviz és vizsgapontjaink, és további 10 helyen várják ügyfeleinket Travel irodáink.
Szolgáltatásaink köre az évek során folyamatosan bővült. Ma a segélyszolgálaton és a műszaki szolgáltatásokon túl érdekvédelemmel, közlekedésbiztonsági oktatással, diákoktatással is foglalkozunk, sőt Travel irodáinkon keresztül utazásokra, biztosítások megkötésére is lehetőség van.

Célunk az elmúlt 117 év alatt is változatlan maradt. Szeretnénk a felelősen közlekedő emberek érdekeit képviselni, részükre magas és színvonalas szolgáltatásokat nyújtani!