188

Klub

Tisztújítás Észak-Alföld

Tisztújítás Észak-Alföld

FELHÍVÁS  TISZTÚJÍTÁSRA!                                                                           

 

A Magyar Autóklub Észak-Alföldi Regionális Szervezete 2019. november 20. napján 11.00 órakor tartja tisztújító regionális küldöttválasztó gyűlését Debrecenben, a Victória Étteremben (4032 Debrecen, Oláh Gábor u. 3.). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a küldöttválasztó gyűlés helyszíne a résztvevők számától függően – ugyanazon településen belül – változhat. A sikeres névjegyzékbevételt követően, meghívóval értesítjük az érintetteket!

Kérünk minden, a régióban (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász- Nagykun-Szolnok megyében) lakó klubtagot, aki élni kíván választójogával, azaz részt kíván venni a küldöttválasztáson és/ vagy az egyesületben tisztséget kíván betölteni, 2019. október 06. és 2019. november 05. között jelentkezzen választói névjegyzékbe vételre. A névjegyzékbe vétel részletes szabályai a honlapon a https://www.autoklub.hu/klub/rolunk/ link alatt, az Autóséletben és a klubpontokon ismerhetőek meg.

Névjegyzékbevételt kezdeményezni a saját profilba való belépést vagy regisztrációt követően, a "Személyes adataim" menüpont alatt lehet.

Kérjük, kísérje figyelemmel híradásainkat, vagy érdeklődjön a klubpontokon, klubirodákban és éljen választójogával!

 

Szaszala László

Észak-Alföldi Regionális Szervezet Elnöke

2019.10.06.

További híreink