188

Készítsen velünk RECEPTKÖNYVET és NYERJEN!

Utazik a család? Ez igazi kihívás!
Mit eszik a család a nyaralás alatt? Küldje el kedvenc utazós receptjét, és nyerjen!

Bizony kihívás egy egész heti menüt megtervezni, mikor elutazunk, különösképpen, ha nagy a család. Ilyenkor jól jön néhány gyorsan elkészíthető, praktikus recept a „bőröndben” főleg, ha még kis „segítő kezek” is akadnak a konyhában. Ha autóval készülünk hosszabb útra, sosem árt, ha van nálunk pár finom falat!

Küldjön nekünk receptet! Mit készít, mikor utazik a család? 

A feladat nem könnyű, hisz nyár van, meleg van. Fontos, hogy az étel legyen gyorsan kész, lehetőleg egyszerű alapanyagokból, és legyen finom is.
Ha együtt főz a család, és segítenek a gyerekek is a konyhában, mi az a recept, ami mindig nyerő? Esetleg még egészséges is…?
Hogyan kerül szállításra, tárolásra és tartósításra az étel? Küldjön nekünk praktikus megoldásokat is!


Várjuk a kedvenc utazós recepteket! Mit készít a nyaralás alatt a családnak?

Ha kedvet kapott a játékhoz, nincs más dolga, mint az elkészült ételt lefotózni és a receptjével együtt elküldeni a receptkonyv@autoklub.hu e-mail címre. A játék végén minden résztvevő sorsoláson vesz részt, ahol 3 nyertest sorsolunk ki. 

A szerencsés nyereménye: 1 db 60.000 Ft értékű MAK ajándékcsomag, mely éves Standard klubtagságot, vezetéstechnikai tréning utalványt, valamint egyéb ajándékokat (klubos dosszié, 2 db toll, USB drive, esernyő, zokni) tartalmaz.

A legjobb recepteket közzétesszük a Facebook oldalunkon és a játék végén egy nyomtatott kiadványban. Játsszon velünk, nyerjen és szerepeljen a konyhai alkotása a Magyar Autóklub receptkönyvében.

Beküldési határidő: 2022. 09. 20.

A nyertesek sorsolása: 2022. 09. 27.

Játékszabály

 

2022.06.20.