188

Kedvezmények

Aktuális akciónk

Show your Card!

Magyarországon a Show your Card! nemzetközi hálózatrendszer kizárólagos képviselője a Magyar Autóklub.

Show your Card!
Standard Tagkártya

A SyC! logóval ellátott klubkártyáinkkal több, mint 100.000 helyen várják tagjainkat különféle engedmények Magyarországon túl Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában valamint Afrikában.

Legyen klubtagunk és fedezze fel a világot a Show your Card! segítségével!

A kedvezményes szolgáltatások köre a tömegközlekedési eszközöktől a kulturális intézményeken át a termálfürdőkig és éttermekig, autókölcsönzőig terjed.

Telefonon történő foglalás esetén szükséges előre közölni, hogy igénybe szeretné venni a "SyC!" kedvezménnyel alapján járó előnyös tarifákat. A MAK klubtagok azonosító kódja 457. Később a helyszínen ismét fel kell mutatni a klubkártyát, ahol ellenőrzik a jogosultságot.

A Show your Card! személyre szól, át nem ruházható!

Az elfogadóhelyekről az interneten a www.showyourcard.eu címen tájékozódhat, de készséggel adnak felvilágosítást az Autoclub Travel irodák is.

Magyarországi top ajánlatok

Külföldi top ajánlatok

A Magyar Autóklub a felajánlott kedvezményeket a tagjai részére közzéteszi, de a szolgáltatással és mindennemű észrevétellel kapcsolatosan a szolgáltató az illetékes.

Arborétumok, múzeumok

Szépművészeti Múzeum

1146 Budapest, Dózsa György út 41.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából a Szépművészeti Múzeumban. A kedvezmény, mely nemcsak az állandó, hanem az időszaki kiállításokra is vonatkozik, a tagkártyát felmutató klubtagra + 1 főre érvényes.

A több mint 100 éves, ugyanakkor az elmúlt három évben a 21. század követelményeinek megfelelően felújított Szépművészeti Múzeumot Európa legjelentősebb múzeumai között tartják számon. Az egyetemes és magyar művészet gyönyörű emlékeit és alkotásait mutatja be az ókortól a 18. sz. végéig. A gyűjtemények közül az egyik leglátogatottabb a Régi Képtár, melyben többek között Giotto, Raffaello, Van Dyck, El Greco, Velázquez, Goya, Rembrandt alkotásaiban gyönyörködhetünk.

További információ: www.szepmuveszeti.hu

Szépművészeti Múzeum

Magyar Nemzeti Galéria

Budavári Palota A-B-C-D épület
1014 Budapest Szent György tér 2.

Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából a Magyar Nemzeti Galériában. A kedvezmény az állandó és időszaki kiállításokra is vonatkozik. A kedvezményes belépés +1 főre is érvényes.

A Magyar Nemzeti Galéria a magyar képzőművészet kialakulását és korszakait bemutató legnagyobb hazai gyűjtemény, melynek állandó kiállításai sok-sok évszázadot ölelnek fel a hazai gótika, reneszánsz, barokk, 19. századi és 20. századi képzőművészet legszebb alkotásait bemutatva. A gyűjteményeket bejárva többek között Barabás Miklós, Csontváry Kosztka Tivadar, Mányoki Ádám, Munkácsy Mihály, Székely Bertalan, Szinyei Merse Pál munkáiban gyönyörködhetünk.

További információ: www.mng.hu

Magyar Nemzeti Galéria

Herman Ottó Múzeum

Miskolc

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a Múzeumi turista bérlet árából. A bérlet a Herman Ottó Múzeumban valamennyi épületére/kiállítóhelyére egyszeri belépésre jogosít egy éven belül. Kiállítóhelyek: a Herman Ottó Múzeum Képtára a barokk korszaktól a szecesszióig vonultatja fel a magyar festészet remekműveit,

a Herman Ottó Emlékház Lillafüreden várja a nagy tudós élete és munkássága iránt érdeklődőket, a Papszeri Öreg Kiállítási Épületben az Év kiállítása 2014 címet elnyert Elit alakulat c. tárlat, a bronzkori élet rejtelmeit feltáró MÁS/VILÁG c. kiállítás és a Szemere Bertalan életét bemutató tárlat látható. A múzeum központi épületében lelt otthonra a "Pannon-tenger Múzeum", ami a régió egyik legnagyobb természetrajzi múzeuma. A kiállítás három pillére, a 7,5 millió éves Bükkábrányi mocsárciprusok és a miocén kor világa, a Rudapithecus Hungaricus és az emberré válás bemutatása, valamint a Kárpátok legnagyobb ásványgyűjteménye. A Miskolci Galériában kortárs tárlatok, valamint Kondor Béla állandó kiállítása, a Színészmúzeum Thália-házban a miskolci színjátszás történetét elmesélő kiállítás, a Feledy-házban Feledy Gyula és más miskolci alkotók tárlata, a Petró-házban pedig a világhírű rajzoló, Szalay Lajos állandó kiállítása tekinthető meg. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik.

További információ: www.hermuz.hu

Herman Ottó Múzeum

Kőszeg múzeumai

Kőszeg

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak napijegyet, mellyel az alábbi múzeumok látogathatók Kőszegen: Arany Egyszarvú Patika, Tábornokház, Fekete Szerecseny Patika. A napijegy az Arany Egyszarvú Patikamúzeumban (Jurisics tér 11.) vásárolható meg. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik.

Kőszeg hazánk műemlékekben gazdag gyönyörű kisvárosa, mely a magyar történelem egyik diadalának is helyszíne: Jurisics Miklós várkapitány vezetésével a maroknyi magyar várvédő csapat 1532-ben megfutamodásra kényszerítette a török szultán százszoros túlerőben lévő seregét.

További információ: www.koszegimuzeumok.hu

Kőszeg múzeumai

Szentendrei Skanzen

2000 Szentendre, Sztaravodai u.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatási esetén 10% kedvezményt kapnak a Szentendrei Skanzen teljes árú belépőjegyéből. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik. A látogatók megtekinthetik a központi magyar szabadtéri néprajzi kiállítást, mely különböző magyarországi tájak falvainak mindennapi életét, ünnepeit és népi építészetét

mutatja be a 18. század második felétől az I. világháborúig terjedően. Hétközben illetve hétvégén családi programok, fesztiválok látogathatók.

További információ: www.skanzen.hu

Szentendrei Skanzen

Szabadidős tevékenységek

Balatoni Hajózási Zrt.

8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén a Balatoni Hajózási Zrt program nélküli sétahajó járataira 10% kedvezményt kapnak a menetjegy árából. A kedvezmény a kártya tulajdonosára, + a vele együtt belépő 1 felnőttre vonatkozik. Mivel 4-14 év közötti gyermekek alanyi jogon 50%-os jegyet válthatnak, családi programnak is kiváló és kedvezményes.

A balatoni hétvégi pihenés vagy rövidebb-hosszabb nyaralás egyik legszebb élményét jelenti a balatoni sétahajózás. A tavasz beköszöntével legelőször a balatoni fővárosokból, Keszthelyről, Balatonfüredről, siófokról indulnak sétahajók. Májusban további kikötőkkel bővül a program, a főszezonban pedig már a "magyar tenger" északi és déli partjának 21 izgalmasabbnál izgalmasabb üdülőparadicsomából tehető 1 órás sétahajóút.

További információ: www.balatonihajozas.hu

Balatoni Hajózási Zrt.

Bringóhintó

1138 Budapest, Hajós alfréd sétány 1.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatási esetén 10% kedvezményt kapnak a Bringóhintónál a kölcsönözhető járművek bérlési díjából. Bringóhintóval kicsik-nagyok felfedezhetik a Margitsziget rejtelmeit, élvezhetik a mozgás örömét, s mindezt jó levegőn, csodálatos környezetben évszázados fák és középkori romok között elhaladva. Szt. Margit királylány

Szigetén télen-nyáron a hét minden napján várják a bringóhintók a kikapcsolódásra vágyókat, s mindezt a város szívében, mégis a zsibongó várostól elszakadva.

További információ: www.bringohinto.hu

Bringóhintó

Lillafüredi Állami Erdei Vasút

Lillafüred

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet, A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik.

Az egyik legszebb időtöltés kirándulni a családdal vagy barátokkal, gyönyörű tájakat felfedezve. Egy ilyen kirándulási lehetőségre szeretnénk most a figyelmet felhívni az észak-magyarországi turisztikai térségben. Az egyik legismertebb és legszebb hazai kisvasút a Lillafüredi Állami Erdei Vasút, mely gyönyörű erdei környezetben, két alagúton, a Szinva- és a Garadna- patakok

völgyében lélegzetelállító viaduktokon minden évszakban közlekedik. Számos látványosság közelében halad el: Diósgyőri vár, lillafüredi Palotaszálló, cseppkő- és mésztufa- barlangok, Fazola-kohó, Hámori-tó, Pisztrángtelep erdei halsütödével. Útvonal: Miskolc - Papírgyár - Lillafüred - Garadna /A fővonal pályahossza: 14 km.

További információ: www.eszakerdo.hu, www.laev.hu

Lillafüredi Állami Erdei Vasút

Pálházi Állami Erdei Vasút

Pálház

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik.

Igazi felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak hazánkban a keskenynyomtávú erdei kisvasutak, melyek varázslatos tájakon közlekednek. Ez különösen igaz az észak-magyarországi térség kisvasútjaira, melyek pályája és vonalvezetése a legszebbek közé tartozik. Az Északerdő Zrt által üzemeltetett Pálházi Állami Erdei Vasút a Zempléni Tájvédelmi Körzet gyönyörű részeit szeli át vadregényes

tájakon futva a Kemence-patak völgyében. Útvonal: Pálháza -Kemence-patak - Kőkapu - Rostalló / pályahossz: 10 km. Kőkapu állomásnál tanösvény és erdei pihenő várja a kisvasúton utazókat.

További információ: www.eszakerdo.hu

Pálházi Állami Erdei Vasút

Szállás, étkezés

Diósgyőri Várkert Panzió

3535 Miskolc, Tapolcarét 2/a.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a Diősgyőri Várkert Panzióban a szállás árából. A kedvezmény a kártyát felmutató klubtagra + 1 főre érvényes. A kedvezmény más kedvezményekkel nem kombinálható. A Várkert Panzió festõi környezetben, a Diósgyõri Vár és a Várfürdõ közvetlen közelében helyezkedik el,

ahonnan gyönyörû kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyõr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind Miskolc belvárosa 20 perc alatt érhetõ el buszjárattal.

A Diósgyõri Vár tavasztól õszig változatos programokkal, rendezvényekkel várja a látogatókat. Évek óta itt kerülnek megrendezésre a Diósgyõri Várjátékok, a Borsodi Fonó, valamint koncertek, színházi elõadások sora nyújt kellemes kikapcsolódást az idelátogatóknak.

A megye nevezetességei, Aggtelek, Jósvafõ, Tokaj, Sárospatak, Mezõkövesd és Bogács 1 óra utazással érhetõ el.

További információ: www.diosgyorivarkert.hu

Diósgyőri Várkert Panzió

Margitkert Étterem

1023 Budapest, Margit u. 15.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak az ételt és/vagy italt tartalmazó éttermi számla bruttó végösszegéből. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + maximum 3 főre vonatkozik. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.) A Rózsadomb aljában található Margitkert Étteremben számos híres ember járt már: többek között

Francois Mitterand, Helmut Kohl, Olof Palme. Két kerthelyiség és három különálló terem is várja magyaros ételválasztékkal és ételkülönlegességekkel a vendégeket.

További információ: www.margit-kert.hu

Margitkert Étterem

Best Western

A világ legnagyobb szállodalánca, kiváló ***-os és ****-os szállodákkal világszerte, mely 10% kedvezményt ad a rendelkezésre álló legjobb árból a MAK Show your Card! logós kártyával rendelkező tagjainak előzetes telefonos vagy internetes foglalás esetén. Néhány hotel akár 40%-ig terjedő engedményt ad a cég központi foglalási rendszerében vagy on-line történő foglaláskor.

Központi foglalási iroda: 06-80/981 321, Magyarországról ingyenesen hívható telefonszám, németül, angolul, olaszul, franciául beszélnek. Kérjük, adja meg a MAK SyC! Kódját, mely 457. Fax szám: (39-02) 2901-3057.

Új on-line elérési lehetőség: www.bestwestern.com/mak

Best Western

Hard Rock Cafe étteremlánc

Fantasztikus hangulat, a legnagyobb rock-hírességek relikviái a falakon, finomabbnál finomabb ételek, koktélok, borok, kávék. 33 ország 97 éttermében – Budapesten is - 10% kedvezmény ételekre és alkoholmentes italokra valamint az ajándékboltban (kivéve jótékonysági .akciókban szereplő termékek esetében)

További információ: www.hardrock.com

Hard Rock Cafe étteremlánc

Hertz

A világ legnagyobb autókölcsönzője, melynek magyar ügyfélszolgálata az alábbi számon hívható: 235-6008 (foglaláskor az 522590 kód alapján azonosítják a Magyar Autóklub tagjait). A Hertz 10% kedvezményt ad a Magyar Autóklub jogosult tagjainak a rendelkezésre álló legjobb aktuális árból telefonon és Interneten történő foglalás esetén. Ne felejtse otthon tagjegyét, a helyszínen ellenőrzik a jogosultságot!

További információ: www.hertz.hu

Hertz

Marché Restaurant

10% kedvezmény számos európai országban és már 7 helyen (autópályák mellett) Magyarországon is az ételek-gyümölcsök-zöldségek frissességéről, minőségéről ismert éttermekben.

További információ: www.marche-international.com (dohánytermékekre, alkoholra, egyéb kiegészítő cikkekre nem vonatkozik a kedvezmény)

Marché Restaurant

A&O Hotels

Különböző kategóriájú, jó helyen lévő, de mégis elérhető áru szállásajánlatok 12% kedvezménnyel Németországban továbbá Bécsben és Prágában.

További információ: http://www.aohostels.com/de/

A&O Hotels