Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Legyen Ön is Klubtagunk és élvezze a díjmentes és kedvezményes szolgáltatások széles választékát!

Segélyszolgálat

Bárhol jár az országban, a Klub a nap 24 órájában rendelkezésére áll és gondoskodik arról, hogy Ön és családtagjai biztonságban utazzanak. Sárga  Angyalaink megpróbálják a helyszínen helyreállítani a jármű menetkészségét. Szükség esetén a járművet a legközelebbi szervizbe, vagy az autós által igényelt helyszínre szállítják.

Műszaki szolgáltatások

Az ország 44 pontján megtalálhatók műszaki vizsga-, és szervizpontjaink, ahol lehetőség van javításra, a jármű műszaki vizsgáztatására, eredetvizsgára és utasbiztosításra, állapotfelmérésre is.

Vezetéstechnika

Vezetéstechnikai tanpályánk remekül imitálja a csúszós-jeges útburkolatot.  Tréningeinken ráirányítjuk a gépkocsivezetők figyelmét a vezetéstechnikai tudás fontosságára, az emberi reakciók komplexitására.

Gépjárművezető-oktatás

A Budapesten és vidéken működő autósiskoláinkban tanulókért felelősséget érzünk a tekintetben, hogy úgy tanítsuk meg Őket a járművezetésre, hogy biztonságosan, balesetmentesen közlekedhessenek.

Jogi tanácsadás

Jogi szolgáltatásunkkal az autózással kapcsolatos vitás ügyeikben segítjük az autósokat.

Utazás

Az ország 11 pontján megtalálható utazási irodánk, ahol minden utazással kapcsolatos dolgot egy helyen, hozzáértő kollégák segítségével intézhet.

Muzeális minősítés

Az úgynevezett muzeális (veterán) kategóriába azok a járművek tartoznak, melyek 30 évnél idősebbek, használatuk kizárólag a jellegükkel összefüggő célból történik, s az eredeti jellemzők változatlanok vagy megfelelően helyreállítottak. A MAK az ország 11 különböző pontján biztosít helyszínt muzeális minősítésre.

Home Assist

A Home Assist egy háztartási biztosítás, mely a háztartási, vészhelyzeti és egészségügyi szolgáltatásokra vonatkozik. A szolgáltatás magában foglalja az ún. gyorsszolgáltatás jellegű hibaelhárítás megszervezését (dugulás elhárítás, villanyszerelés, víz-gázszerelés, zárszerviz, stb.), illetve az előre tervezhető munkákat is. A szolgáltatást Standard és Komfort klubtagjaink vehetik igénybe.

SYC- Partnerkedvezmények

Hazánkban a Magyar Autóklub a kizárólagos képviselője a Show Your Card! nemzetközi hálózatnak, melyben Ön több mint 100.000 helyen vásárolhat kedvezményesen. A „SYC” kedvezményen túl  Ön igénybe veheti a MAK partnerei által kínált, akár 20%-os engedményeket és ajánlatokat is.

Autósélet

Az Autósélet a Magyar Autóklub színes magazinja, mely 1970 óta szolgáltat hasznos és szórakoztató tartalmat a klubtagoknak. A lapot Standard, Komfort és Kék tagjaink postai, míg Ifjúsági és Oldtimer tagjaink elektronikus úton kapják.