Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Kedvezmények | Tagbelépési / tagsági kedvezmények

Tagbelépési kedvezmények

Standard tagság belépési akció 

2019. január 01. napjától visszavonásig az új belépés esetén a tagsági díj 14.500 Ft helyett mindössze 13.200 Ft

A Standard tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban és honlapunkon egyaránt bruttó 13.200 Ft-os áron. A Segélyszolgálatnál történő helyszíni belépés díja bruttó 16.300 Ft. Érdemes tehát megfontolni, hogy hol váltjuk ki a tagságot, hiszen ezzel is több ezer forintot spórolhatunk. Új belépőként, akció keretében emelt szolgáltatásként Hungary Card Basic, kedvezményes szolgáltatásokat tartalmazó csomagot adunk. Az akció a 13.200.-Ft-os kedvezményes tagdíjon történő belépésekre vonatkozik és egyéb kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze (pl. OTP, MRK, NOE, stb.). További információért kattintson. 

Standard tagság belépési akció nem természetes személyeknek
Nem természetes személy esetében ugyanazon napon, ugyanazon gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó több tagsági igazolvány kiváltásakor (hosszabbítás kivételével) „mennyiségi kedvezmény” adható, amennyiben különböző rendszámú gépjárművekre váltja ki a tagságot. Mennyiségi kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmények mértéke:
  • 3-5 autó: 3.00 %
  • 6-10 autó: 5.00%
  • 11-15 autó: 7.00%
  • 16-20 autó: 9.00%
  • 20 autó fölött: egyedi kedvezmény
Standard tagság belépési akció OTP ügyfeleknek
Az OTP ügyfelei 2015. június 1-től mindössze 9900 Ft-os áron válthatnak Standard tagságot.
Az ajánlatot kizárólag azok az OTP ügyfelek vehetik igénybe,  akik interneten lépnek be az egyesületbe, és az első éves tagsági díjat bankkártyás fizetéssel egyidejűleg kiegyenlítik, valamint a tagsági díjat OTP folyószámláról, beszedési megbízáson keresztül vállalják fizetni, a második évi tagdíjtól kezdődően, továbbá regisztrálnak az „Az Én Autóklubom” web felületen és vállalják, hogy elsődlegesen ezen keresztül kommunikálnak a MAK-kal, hozzájárulnak számlalevelek és hírlevelek, marketinganyagok e-mailben történő megküldéséhez.