Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

 

Autósélet

 

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | Kedvezmények | Show your Card!

Show your Card!

Magyarországon a Show Your Card! nemzetközi hálózatrendszer kizárólagos képviselője a Magyar Autóklub.  A kedvezményrendszeren keresztül klubtagjaink számos helyen kapnak százalékos engedményeket. Jelenleg a SYC logóval ellátott klubkártyáinkkal több, mint 100.000 helyen várják tagjainkat különféle engedmények Magyarországon túl Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában valamint Afrikában.

Fedezze fel Európát a Show your Card! segítségével!

A kedvezményes szolgáltatások köre a tömegközlekedési eszközöktől a kulturális intézményeken át a termálfürdőkig és éttermekig, autókölcsönzőig terjed.

 

Telefonon történő foglalás esetén szükséges előre közölni, hogy igénybe szeretné venni a "SYC" kedvezménnyel alapján járó előnyös tarifákat. A MAK klubtagok azonosító kódja 457. Később a helyszínen ismét fel kell mutatni a klubkártyát, ahol ellenőrzik a jogosultságot.

A Show your Card! személyre szól, át nem ruházható!
Az elfogadóhelyekről az interneten a www.showyourcard.eu címen tájékozódhat, de készséggel adnak felvilágosítást az Autoclub Travel irodák is.

A MAK a felajánlott kedvezményeket a tagjai részére közzéteszi, de a szolgáltatással kapcsolatos mindennemű észrevétellel kapcsolatosan a szolgáltató az illetékes, a MAK felelősséget a szolgáltatás minőségéért és a kedvezmény biztosításáért nem vállal. MAK törekedett arra, hogy a partnerek kiválasztásánál a legnagyobb gondossággal járjon el.

MAGYARORSZÁGI PARTNEREK   PÁN-EURÓPAI PARTNEREK
 

 

ÚJ HAZAI PARTNEREK   KÜLFÖLDI PARTNEREK
 

 

KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK   A HÓNAP PARTNERE
 

 

SZÍNES KEDVEZMÉNYCSOKOR   KIEMELT PARTNEREK